Connect with us

Revistateo.ro

Credinta

Rugăciunea care îți schimbă viața. Trebuie spusă de două ori pe zi

În momentele grele, dar și în momentele bune, obișnuim să ne rugăm și să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate darurile Sale, precum li să ne rugăm pentru ca totul să fie mai bine în viața noastră. Iată mai jos rugăciunea miraculoasă care te ajută să îți schimbi viață.

Este o rugăciune care face parte din cartea „Puterea extraordinară a subconștientului tău” de Joseph Murphy, un autor extrem de cunoscut. Acesta a scris despre puterea extraordinară a iubirii și a rugăciunii în viața noastră.

Iată ce trebuie să spui în fiecare zi:

„Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu savurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea și belșugul Domnului. Iubirea Dumnezeiască radiază de la mine, binecuvântându-i pe cei ce mă înconjoară. Iubirea Dumnezezeiască mă tămăduiește acum. Nu mă tem de rău, pentru că Dumnezeu este cu mine.

Eu sunt înconjurat mereu de lumina sfântă ce propagă iubire și putere. Eu afirm, știu, simt și cred convins și pozitiv că puterea iubirii Dumnezeiești ghidează, vindecă și are grijă de toți membrii familiei mele și de toți cei, pe care-i iubesc.

Eu îi iert pe toți și împrăștii sincer iubirea Dumnezeiască, pacea și bunăvoința către toți oamenii, indiferent unde nu s-ar afla. În centrul ființei mele domnește pacea, pacea de la Dumnezeu. În această liniște eu simt iubirea, puterea și cârmuirea Domnului.

Eu sunt orientat într-un mod Dumnezeiesc în toate căile mele. Eu sunt propagatorul iubirii, adevărului și frumuseții Dumnezeiești. Eu simt cum prin mine curge râul Dumnezeiesc al lumii.

Eu știu că toate problemele mele se vor dispersa în mintea Domnului. Căile Domnului sunt căile mele. Cuvintele pe care le rostesc ajung acolo unde le trimit. Eu mă bucur și ridic la ceruri recunoștința mea, conștientizând că voi primi răspuns la rugăciunea mea. Cu siguranță, așa va fi.”

Citește această rugăciune sincer, cu emoție. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară, indiferent care are fi problemele tale.

Citește și: Rugăciunea inimii, cea mai puternică după „Tatăl Nostru”, potrivit părintelui Cleopa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top