Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te hidratezi pe timpul nopții

Frumusete

Cum să te hidratezi pe timpul nopții

Hidratarea pe timpul nopții este extrem de benefică datorită faptului că în această perioadă celulele se refac și corpul se detoxifică. Este o metodă eficientă de a-ți păstra pielea fină și catifelată și de a ține la distanță uscăciunea, petele și iritațiile. Pe timpul iernii este mult mai important să îți hidratezi pielea în profunzime, deoarece vremea rece te predispune la apariția multor probleme. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta!

Începe cu picioarele. Încălțările închise și grele afectează calitatea pielii, așa că picioarele tale au nevoie de hidratare intensă. Exfoliează-te și aplică o cremă intens hidratantă. Pune-ți apoi o pereche de ciorapi din bumbac și dormi cu ei.

CITEȘTE ȘI: BENEFICIILE ULEIULUI DIN SÂMBURI DE STRUGURE

Este important să îți amintești că apa atrage umezeala în afara corpului. Mai ales atunci când faci dușuri sau băi foarte fierbinți. De aceea, după fiecare duș, trebuie să restabilești nivelul de hidratare al pielii. Untul de shea este unul dintre cele mai bune soluții, fiind absorbit repede în piele și având numeroase proprietăți regenerante. Dacă vrei să te trezești cu o piele fină și catifelată, poartă pijamale din mătase.

Nu uita să ai grijă de față. Curăț-o în profunzime și aplică o cremă sau un ser pentru noapte. Orientează-te spre formule intens hidratante și anti-aging, care nu încarcă porii și au la baza lor apă. Dacă ai tenul uscat, poți opta pentru o cremă bazată pe uleiuri. Hidratarea pe timp de noapte a tenului, este la fel de importantă ca cea de dimineață.

Există numeroase variante naturiste care te ajută să-ți hidratezi părul pe timp de noapte. Desigur, nu trebuie să faci asta în fiecare seară, însă ă dată pe săptămână este absolut necesar. Aplică ulei de cocos, de migdale dulci sau ulei de măsline și învelește-ți părul într-un prosop. Pentru un efect mai surprinzător, încălzește uleiul înainte să-l aplici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top