Connect with us

Revistateo.ro

Cum să te detoxifici în doar trei zile

Detoxifiere

Cum să te detoxifici în doar trei zile

Detoxifierea este un proces extrem de important pentru organism, însă trebuie abordat cu foarte mare atenție. Cu acest program ușor vei avea o digestie mai bună și îți vei regla tensiunea arterială și nivelul zahărului din sânge. Timp de trei zile, consumă fructe și legume colorate și cereale integrale. Antixoidanții activează enzimele din ficat care descompun substanțele toxice și le fac solubile în apă, pentru ca organismul să le elimine mai ușor. Spanacul, varza kale și merișoarele sunt foarte bogate în antioxidanți.

CITEȘTE ȘI: DIETA BALERINEI – MONICA TATOIU

Ceapa, usturoiul și ouăle sunt bogate în componente sulfurice care ajută corpul să producă propriul antioxidant, glutationul. Acesta ajută la eliminarea toxinelor, inclusiv a metalelor grele precum mercurul și arsenicul. Este recomandat ca toate legumele și fructele pe care le consumi pe parcursula cestor trei zile să fie organice. Pesticidele favorizează acumularea de toxine din organism și dezvoltarea tumorilor. Dacă ești în imposibilitate de a consuma produse organice, curăță toate produsele de coajă înainte de servire.

Este esențial să bei aproximativ 12 pahare de apă și/sau ceai verde decofeinizat. Astfel ajuți la eliminarea toxinelor. Scopul tău pe parcursul acestor trei zile este să mergi cât mai des la toaletă și să transpiri cât mai mult, iar ceaiul verde te va ajuta în acest sens. Important este să fie decofeinizat.

Evită orice fel de mâncare procesată, fast food, prăjeli, cafeină, alcool, carne roșie, zahăr și făină albă. Practic, trebuie să elimini din alimentația ta toate produsele care conțin toxine. Dacă simți nevoia să mănânci o gustare între mese, alege fructe organice sau nuci.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top