Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa previi bolile digestiei; O carte despre stomacelul tau

Inedit

Cum sa previi bolile digestiei; O carte despre stomacelul tau

Despre imbunatatirea digestiei si felul in care trebuie sa te porti pentru a avea un metabolism sanatos s-au scris multe, mai ales carti. Cea mai noua carte insa este diferita. Patrick Holford a lansat recent „Imbunatateste-ti digestia. Ghid pentru un sistem digestiv sanatos”, pentru toti cei care au probleme cu afectiunile digestive.

Acumularea optima, adica atat cat avem nevoie, a substantelor nutritive de catre corpul nostru este primul pas spre a eliminea afectiunile digestive. Cele mai multe boli digestive, spune autorul, apar tocmai din aceasta cauza: nu consumam decat un anumit tip de produs care nu contine ceea ce ar contine un alt produs.

De exemplu, avem nevoie si de proteine, si de glucide si putin de lipide dar daca noi consumam doar lipide, corpul are de suferit. Autorul mai scrie si despre tulburarile gastrice, ulcer, boala Crohn, colita, diverticulita, candidoza si oboseala cronica.

In cartea lui Holford vei descoperi practic cum sa intampini aceste probleme: cum iti alegi alimentele inteligent pentru o digestie sanatoasa; cum sa previi balonarea sau constiparea ori cum previi bolile mai sus amintite. Cartea poate fi gasita si online pe elefant.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top