Connect with us

Revistateo.ro

Cum să păstrezi obiceiurile sănătoase chiar și în vacanță

Stiri

Cum să păstrezi obiceiurile sănătoase chiar și în vacanță

În general, oamenii se întorc din vacanță cu kilograme în plus și nu își mențin obiceiurile sănătoase în timp ce călătoresc. Acest lucru poate da peste cap organismul și îți poate afecta nu doar greutatea, ci întregul sistem. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți păstrezi rutina zilnică și toate obiceiurile sănătoase chiar și pe timpul concediului!

CITEȘTE ȘI: 6 GREȘELI FATALE DACĂ ȚII DIETĂ VARA ASTA

Unul dintre primele trucuri este să servești o masă sănătoasă și echilibrată înainte de a merge la aeroport sau înainte de a pleca în călătorie. Astfel eviți toate gustările bogate în calorii și nesănătoase pe care ia tendința de a le mânca atunci când te afli pe drum. Nici mâncarea de pe avio nu se numără printre opțiunile ideale, așa că încearcă să o eviți. Dacă ai posibilitatea ia-ți cu tine un fruct sau o gustare sănătoasă de acasă, pe care să o mănânci dacă ți se face foame până ajungi la destinație.

Nu uita să iei cu tine câteva articole sportive, care să îți reamintească de antrenamentele zilnice și de faptul că nu trebuie să renunți la ele. O alergare pe plajă îți va lua câteva minute și te va reîmprospăta. Cu siguranță vor apărea și multe alte oportunități de a face antrenament fizic în vacanță, dacă îți dorești cu adevărat.

Un alt secret este să urmărești mărimea porțiilor ori de câte ori îți este servită masa. Dacă mergi la un hotel cu regim all inclusive, încearcă să te limitezi și să îți stabilești porții medii. Mai bine mănânci mai puțin,de mai multe ori pe zi, decât să mănânci în neștire de doar două ori. De asemenea, este foarte important să limitezi consumul de alcool, pentru a evita caloriile goale. Un pahar de vin la o masă este absolut suficient.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top