Connect with us

Revistateo.ro

Cum-sa-iti-purifici-SANGELE

Sanatate

Cum sa iti purifici SANGELE

Afla cum sa iti purifici sangele! Vezi ce sa faci ca sa ai o circulatie mai buna!

Sangele este compus din 4 elemente importante: plasma, globule rosii (hematii), globule albe (leucocite) si trombocite. Toate acestea intrunesc functii vitale ale organismului, astfel:

– Plasma este un lichid apos fara culoare in care plutesc celelalte componente
– Globulele rosii transporta oxigen catre celule
– Globulele albe distrug bacteriile si alte organisme care provoaca boli in organism

Citeste si: DETOXIFIEREA DE DIMINEATA cu 4 ingrediente BOMBA!

Citeste si: Cel mai bun SAMPON pentru DETOXIFIEREA PARULUI. Il faci singura, cu doar 3 INGREDIENTE!

Sangele poarta nutrienti catre celule si elimina impuritatile, ajuta la reglarea cantitatii de acizi, baze, saruri si apa din celule, iar daca una din aceste functii este afectata, va fi afectata si starea generala de sanatate.

Eficienta activitatii sangvine poate fi impiedicata printr-o lipsa de nutrienti specifici,un exemplu fiind carenta de fier care poate duce la anemie.

Tehnicile de purificare a sangelui pot actiona in doua moduri. Unele ajuta la eliminarea substantelor straine din corp, iar celelalte ajuta la furnizarea nutrientilor necesari pentru a mentine o compozitie normala a sangelui si pentru a maximiza eficacitatea acestuia.

Procedura

Purificarea sangelui se poate realiza prin abordarea unui program special de detoxifiere, iar daca aveti o boala de sanatate cronica ar fi recomandat sa consultati un medic inainte de a adopta aceasta procedura.

Tineti cont ca detoxifierea (asemenea postului) presupune o conservare a energiei, de aceea ar fi ideal sa nu postiti in saptamanile in care faceti foarte multa miscare.

Tineti seama ca nu este cea mai buna alegere sa postiti in anotimpurile reci, iar cel mai important lucru este pregatirea mentala. Odata cu perioada aleasa de post si pregatirea mentala este indicat a nu se neglija pregatirea fizica.

Cu o saptamana inainte de inceperea postului, urmati o dieta bazata pe legume crude, incluzand numeroase sucuri verzi.In timpul postului, consumati doar apa distilata la aburi, ceai de papadie, armurariu, radacina de salcam, radacina de lemn dulce.

Beti cel putin 8-10 cani de apa distilata zilnic pentru a ajuta la eliminarea toxinelor. Cele mai bune sucuri pentru purificarea sangelui sunt sucurile de lamaie, sucurile de sfelca si sucul de morcovi, iar acest tip de post ofera foarte putina sare. Dupa ce ati terminat postul, evitati faina alba si zaharul deoarece stresul la care este supus organismul prin consumarea acestor substante poate anihila tot binele produs prin post. Incercati sa le eliminati din alimentatie impreuna cu grasimile si uleiurile incalzite.

Atentie! Consulta un medic inainte de a urma o astfel de cura de detoxifiere!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top