Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îți îmbunătățești viața sexuală în 2015

Cuplu

Cum să îți îmbunătățești viața sexuală în 2015

Ne aflăm într-o perioadă în care fiecare dintre noi își propune să ducă la îndeplinire noi planuri, noi dorințe și să atingă noi țeluri. Cu toate acestea, noile rezoluții sunt ușor de dat la o parte, în principal pentru că nu sunt suficient de importante sau nu sunt formulate corect. S-ar putea să-ți dorești să slăbești, însă adevărata problemă este că vrei să schimbi felul în care te simți cu corpul tău. Axează-te pe ceea ce contează cu adevărat și analizează problemele reale pe care le ai.

Viața sexuală nu este un aspect pe care să-l neglijezi, iar îmbunătățirea ei nu înseamnă doar să te străduiești mai mult în dormitor, ci înseamnă și să îți restabilești încrederea în propriul corp și să ai grijă de sănătatea ta sexuală. Iată cum poți face acest lucru.

CITEȘTE ȘI: DE CE ESTE SEXUL IMPORTANT ÎNTR-O RELAȚIE

1. Petreceți mai mult timp în pat. Studiile arată că acele cupluri care petrec mai mult timp arătându-și afecțiunea după sex, sunt mult mai satisfăcute de viața lor sexuală. Deseori oamenii devin atât de preocupați să atingă orgasmul, încât își iau atenția de la micile detalii care fac diferența.

2. Ia lecții de yoga. Surprinzător, dar yoga îți îmbunătățește viața sexuală considerabil. Pe lângă faptul că îți mărește flexibilitatea, yoga te ajută să elimini stresul și să fii mult mai relaxată.

3. Testează-te. Fă-ți toate analizele. Este important să îți faci analizele periodic, pentru a te asigura că nu există nici o problemă din acest punct de vedere. Discută într-un moD sincer despre activitatea ta seuxală cu ginecologul și vorbește-i despre problemele pe care le întâmpini.

4. Încearcă să adopți o altă personalitate în pat. Acest lucur va condimenta viața voastră sexuală și îți va oferi mai multă încredere de sine. Scoate la iveală laturile tale pe care el nu le-a văzut niciodată, vino cu cea nou, distruge rutina.

5. Uneori schimbările mici fac diferența. Folosește un lubrifiant, sau dacă deja faci acest lucru, schimbă-l. Va fi o senzație nouă, care va fi pe placul amândurora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top