Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti albesti dintii folosind ulei de tragere

Stiri

Cum sa iti albesti dintii folosind ulei de tragere

Este vorba tehnica denumita ulei de tragere (gundusha), o metoda folosita inca din Antichitate in medicina indiana. Uleiul de tragere utilizeaza substante naturale pentru a curata si detoxifia gingiile. De asemenea, are si un efect de albire al dintilor si distruge bacteriile care provoaca respiratia urat mirositoare si placa bacteriana.

Iata cum sa folosesti aceasta metoda!

Pentru inceput, trebuie sa tii doua lingurite de ulei in gura, timp de 15 sau 20 de minute. Uleiul folosit in mod traditional este cel facut din seminte de susan. Poti, insa, sa folosesti pentru tehnica uleiului de tragere si uleiul de cocos.

Potrivit doctorului Bruce Fife, autorul unei carti legate de uleiul de tragere, durata de aproximativ 20 de minute in care trebuie sa tii uleiul in gura este necesara pentru ca este suficient de lunga pentru a-i permite sa curete placa si bacteriile, iar in acelasi timp, corpul nu poate sa absoarba toxinele.

Mare atentie! Este posibil ca aceasta metoda sa nu iti iasa din prima. Poate fi dificil sa tii atat timp acest ulei de tragere in gura, mai ales ca va dubla volumul salivei din cavitatea bucala. Cu timpul, vei reusi sa ajungi la durata recomandata de 15-20 de minute.

Citeste si: A pus folie de aluminiu pe dinti, timp de o ora zilnic. Afla secretul!

Citeste si: Solutia super-eficienta care iti curata dintii! Scapi de tartru cu ingrediente pe care le ai acasa!

Dupa ce vei scuipa uleiul, vei observa ca s-a ingrosat si are o culoare albicioasa, din cauza ca s-a amestecat cu saliva. Ai grija sa nu inghiti uleiul si ar fi preferabil sa nu il scuipi in chiuveta, ci in cosul de gunoi, intrucat acesta iti poate infunda tevile.

Dupa ce ai scuipat uleiul, clateste gura cu putina apa amestecata cu sare.

ATENTIE! Aceasta tehnica nu inlocuieste periajul zilnic al dintilor si nici vizita periodica pe care ar trebui sa o faci la stomatolog.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top