Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei sa te bucuri de un sex de senzatie trebuie sa inveti sa comunici cu partenerul tau. Iata cum sa ii spui ce vrei in pat.

Relatii

Cum sa ii spui barbatului tau ce vrei in pat

Foarte multe femei isi doresc ceva in pat, dar nu o spun partenerului. Daca vrei sa-l faci pe barbatul de langa tine sa iti indeplineasca dorintele in dormitor, trebuie sa inveti cum sa ii vorbesti.

Nu trebuie sa te temi ca ii vei rani orgoliul si trebuie sa il faci sa inteleaga ca pentru a va bucura amandoi de o experienta sexuala cat mai incitanta, este esential sa comunicati si sa va exprimati dorintele, scrie huff.ro.

Iata cum sa ii spui ce vrei in pat:

Spune-i fanteziile tale sexuale

Femeile au o mare retinere in ceea ce priveste exprimarea fanteziilor sexuale. Nu trebuie sa iti fie rusine! Discuta cu el si spune-i ca si tu ii vei indeplini fantezia, daca si el este dispus sa o indeplineasca pe a ta.

Ghideaza-l

Uneori, barbatii pot avea dificultati sa isi dea seama ce vor cu adevarat iubitele lor in timpul sexului. Aici tu ii poti da o mana de ajutor. Foloseste-te de limbajul trupului si ghideaza-l. Ia-i mana si pune-o acolo unde vrei tu, ghideaza-i capul catre partile tale intime sau atinge-te singura pentru a-l face sa inteleaga ce te excita.

Citeste si: Codul BUNELOR MANIERE. Cum sa te porti in PAT

Invata-l ca preludiul e important

Femeile si barbatii sunt diferiti cand vine vorba de activarea sexuala. Daca barbatii se pot excita in cateva secunde, femeile au nevoie de preludiu. Trebuie sa il faci pe partenerul tau sa inteleaga ca preludiul este important. Fa-l sa te dezbrace usor, spune-i sa iti sarute sanii, gatul si sa te mangaie tandru. Lasa zone intime catre sfarsitul preludiului.

Citeste in continuare cum sa ii spui ce vrei in pat pe huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top