Connect with us

Revistateo.ro

Cum să folosești corect blush-ul

Machiaj

Cum să folosești corect blush-ul

Majoritatea femeilor apelează la fardul de obraz roz pentru a obține o tentă strălucitoare și un aspect sănătos, plin de vitalitate. Blush-ul ales corect îți evidențiază frumos pomeții și te pune în valoare fără exagerare. Este important să găsești o formulă potrivită, în funcție de tenul tău. Astfel, dacă ai tenul uscat , poți alege o formulă cremoasă, iar dacă tenul tău este gras, optează pentru pudră sau gel. Pe piață există numeroase variante, trebuie doar să experimentezi și în final să o descoperi pe cea ideală.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU O FAȚĂ MAI SUBȚIRE

Folosește o pensulă de calitate. Pensula are un rol extrem de important în aplicarea fardului de obraz și trebuie aleasă cu foarte mare atenție. Chiar dacă prețul este mai ridicat, o pensulă bună va rezista o perioadă de timp îndelungată și va facilita aplicarea fardului. Nu uita că blush-ul ar trebui să îți ofere o strălucire naturală, așa că nu exagera atunci când îl aplici. O cantitate mică aplicată pe pomeți este suficientă pentru un look natural.

Atunci când folosești fardul de obraz este important să ai o lumină bună. Dacă folosești prea mult, nu vei fi foarte bucuroasă de rezultat. Așadar, asigură-te că ai parte lumină naturală puternică atunci când te machiezi.

Poți amesteca mai multe nuanțe pentru a obține culoarea potrivită pentru tenul tău. Spre exemplu, amestecă o nuanță deschisă de roz, cu una mai închisă și puțin sidefată, pentru a obține culoarea perfectă și o strălucire medie, care nu iasă în evidență. Totul ține de imaginașia ta. Fardurile sub formă de pudră sunt cele mai ușor de amestecat. De ce să nu încerci?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top