Connect with us

Revistateo.ro

Ești gata să dai jos 6 kilograme într-o săptămână

Stiri

Cum să dai jos 6 kilograme într-o săptămână?

Cei care au ținut deja dieta respectivă apun că au slăbit simțitor în doar câteva zile. Pe lângă faptul că te scapă kilogramele în plus, nici nu este nevoie să te mai gândești la meniul zilnic, căci cura de slăbire în cauză se bazează doar pe supa de ceapă.

Iată de ce ai nevoie:
8 cepe
o jumătate de kilogram de fasole verde
o jumătate de kilogram de măsline fără sâmburi.

CITEȘTE ȘI: Ține o ceapă tăiată în încăpere și vezi ce se întâmplă

Nu vei pregăti niciodată un fel de mâncare mai simplu, căci tot ce trebuie să faci este să fierbi în doi litri de apă toate ingredientele timp de jumătate de oră.

Ești gata să dai jos 6 kilograme într-o săptămână? Pentru că vorbim de o dietă fixă, pe durata a cinci zile, îi oferim planul pentru fiecare meniu zilnic.

Ziua 1: În această zi este esențial să consumi supă de ceapă toată ziua. Nu uita să iei înghițituri mici și dese, iar în caz că simți cum te deshidratezi, poți consuma ceai în timpul zilei.

Ziua 2: Supa de ceapă nu trebuie să-ți lipsească de la fiecare masă, iar la prânz ai voie să te bucuri de o salată sau un măr.

Ziua 3: Aceasta este cea mai grea zi, întrucât meniul tău cuprinde…nimic! Da, va trebui să faci față acestei zile fără a consuma alimente de vreun fel. Seara poți savura câteva alune, pentru a încununa succesul de peste zi.

Ziua 4: Aici poți savura din nou supa de ceapă, în timp ce la prânz te poți delecta cu o porție de brânză slabă.

Ziua 5: Dacă ai ajuns până în acest punct ești un adevărat câștigător. După ce te bucuri de supa de ceapă pentru ultima oară, alături eventual de un ceai, la final te poți cântări fără teama că ai folosit încă o dietă fără succes.

Atenie! Dieta de mai sus se recomandă a fi aplicată doar în urma unei vizite la un medic specialist, care poate spune dacă sunteți apt pentru un asemenea regim alimentar sau nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top