Connect with us

Revistateo.ro

Cum să arăți uimitor în culori neutre primăvara asta

Inedit

Cum să arăți uimitor în culori neutre primăvara asta

Un palton sau un trench bej sunt perfecte pentru primăvară. Este o culoare versatilă care poate completa orice outfit, iar în același timp îți oferă un aspect luminos, aerisit. Bejul este o culoare suficient de deschisă pentru vreme caldă, însă suficient de neutră pentru persoanele care nu vor să iasă în evidență.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ALEGI ȚINUTA POTRIVITĂ ÎN FUNCȚIE DE OCAZIE

Dacă vrei un outfit neutru, alege o culoare de bază de la care să pornească ținuta pe care o vei alege. Fie că alegi alb, negru, bej sau gri, outfitul tau trebuie să pornească de la o anumiă nuanță. Adaugă apoi accesorii și alte articole în culori asortate și crează aspectul pe care ți-l dorești. Nu uita că pantofii au un rol important! Poți alege un o ținută neutră pe care să o pui în valoare cu o pereche de pantofi colorați.

O nuanță puternică și totuși neutră este albastru navy, o culoare perfectă pentru zilele călduroase. Multe persoane consideră că aceasta este o nuanță care definește zilele reci de iarnă, însă dacă ești fanul ținutelor neutre, aceasta reprezintă opțiunea ideală.

Albul este mereu varianta de efect. Desi multe persoane se feresc de alb, aceasta rămâne o culoare în tendințe. O poți asorta cu absolut orice altă nuanță și arată excepțional alături de accesorii aurii sau argintii. Poți alege mici articole vestimentare cum ar fi un sacou, o eșarfă sau o curea în culori intense și astfel vei crea outfitul perfect. Pe lângă asta, o modalitate bună de a scoate în evidență un look neutru este să optezi pentru accesorii statement. Alege coliere sau brățări colorate sau aurii și pune-ți ținuta în valoare.

 

1 Comment

1 Comment

  1. irina

    2015-04-07T17:16:33+03:00 at 2015-04-07T17:16:33+03:00

    stilul clasic este stilul care avantajeaza pe oricine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top