Connect with us

Revistateo.ro

Feng shui - Culorile care nu sunt recomandate in casa

Stil de viata

Feng shui – Culorile care nu sunt recomandate in casa

In arta Feng Shui, anumite culori sunt asociate cu dezordinea, cu haosul, cu atragerea starilor negative. Afla care sunt culorile pe care e bine sa le eviti in decorarea casei.

Culorile care nu sunt recomandate in casa

ALBASTRU INCHIS. Aceasta culoare reprezinta energia Yin si genereaza o stare de moleseala, mai ales daca aveti de gand sa va vopsiti peretii casei cu ea. Lipsa de armonie se instaleaza imediat. Este o culoare rece, care duce la apatie.

VIOLET INCHIS. Persoanele care locuiesc in casele vopsite in violet inchis simt o senzatie de dezechilibru pe care nu o pot simti. Aceasta culoare simbolizeaza deznadejdea.

ROZ. Aceasta culoare provoaca in general stari de iritabilitate. Nu este recomandata vopsirea peretilor camerei in care stai cel mai mult intr-o zi. Se zice ca rozul atrage certurile, crizele in relatie.

VERDE INCHIS. O casa decorata in verde inchis induce treptat depresia. Aceasta culoare nu inspira deloc, ba chiar creeaza blocaje la nivel emotional si mental.

ROSU. Nici rosul aprins nu este recomandat pentru interior. Aceasta culoare simbolizeaza pasiunea si, din acest motiv, creste starea de nervozitate. Rosul trebuie utilizat in decoratiuni ca o culoare secundara, intotdeauna.

PORTOCALIU APRINS. Desi este o culoare la moda de cativa ani incoace, portocaliul aprins, spre rosu, induce senzatai de oboseala. Creeaza o presiune energetica foarte mare asupra persoanelor si da o senzatie de apasare permanenta.

CITESTE SI: 5 tehnici Feng Shui pentru a avea noroc la bani

GALBEN. O alta culoare de evitat este galbenul. Casele in care predomina aceasta culoare inspira depresie, neliniste, tulburare sufleteasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top