Connect with us

Revistateo.ro

Culori de primăvară care îți reflectă starea de spirit

Stiri

Culori de primăvară care îți reflectă starea de spirit

Cu ajutorul culorilor îți poți schimba ușor starea de spirit și poți exprima sentimentele și atitudinea pe care o ai într-o anumită zi. Iată ce semnifică fiecare culoarea pe care ar trebui să o porți în această primăvară! Jonglează cu ele și exprimă-ți sentimentele fără prea multe vorbe.

CITEȘTE ȘI: TRADIȚII DE MĂRȚIȘOR

Rozul simbolizează tandrețe, calm, dragoste și romantism. Este o culoare pe care o poți purta atunci când iubești, când te simți îndragostită, când ești fericită și optimistă. Acestă culoare, în orice nuanță, te va calma și îți va da multă pozitivitate. Pe lângă roz, movul este o alegere bună. Aceasta este culoarea eleganței și a misterului. Mici detalii mov sau chiar o piesă vestimentară în această culoare îți vor aduce un aer regal, sofisticat.

Albastru este culoarea perfectă pentru zilele însorite de primăvară. Fie că alegi o nuanță mai blândă sau una mai puternică, albastru îți va da putere și eleganță. Nu degeaba este considerat culoarea regalității. El îți aduce o stare de liniște, încredere în tine, siguranță și mândrie. Poartă-l atunci când mergi la un interviu sau la un eveniment sofisticat și nu vei da greș. Pe lângă albastru, verdele este o culoare perfectă pentru acest anotimp. El semnifică sănătate, prospețime, naturalețe și generozitate.  Indiferent de nuanță, el de relaxează și îți oferă o energie pozitivă și chiar noroc.

Portocaliul este pentru persoanele energice, pline de viață, optimiste și aventuriere. Este o culoare puternică, vibrantă pe care o poți purta atunci când ești fericită, veselă și binedispusă. Alege accesorii portocalii pe care să le asortezi ținutei tale. Galbenul este o culoare la fel de vibrantă, potrivită pentru persoanele entuziaste, pline de imaginație. Te vei simți foarte bine în nunațele de galben și vei fi plină de bucurie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top