Connect with us

Revistateo.ro

Unele plante iti schimba starea de spirit. Afla care sunt ele. Poate le ai deja in casa. Vei simti ca te vor ajuta, iti vor da o pace interioara.

Stil de viata

Plante care iti imbunatatesc starea de spirit. Le poti avea in casa

Plantele din casa te pot ajuta sa iti imbunatatesti starea de spirit. Poate pe unele dintre ele le ai deja. Afla care sunt ele si cum vin in ajutorul tau. Printre beneficiile pe care le aduc se numara si schimbarea starii de spirit.

Plante care iti imbunatatesc starea de spirit. Le ai in casa?

Busuioc. Iti poate fi de un real folos in bucatarie. De asemenea, busuiocul iti va schimba starea de spirit. Contine linalool care ii da parfumul ce te va ajuta in cazul in care starea ta de spirit are nevoie de o schimbare.

Muscata. Culorile vii te vor binedispune. In plus, parfumul ce poate fi comparat cu cel al trandafirilor iti va da o stare de liniste.

Iedera. Va curata aerul din incapere. Schimbarea va fi simtita la nivelul starii tale de spirit.

Feriga. Indeparteaza din aer 1863 de toxine pe ora. Si, cand vei respira un aer mai curat, atunci vei simti schimbarea nu numai la nivel fizic, dar si la nivelul starii tale interioare.

Lavanda. Se stie de mult timp ca aroma lavandei inlatura anxietatea. Poti aprinde o lumanare parfumata care sa elibereze mirosul acestei plante. Dar daca o vei avea in permanenta in casa ta, atunci starea ta de spirit nu va mai fi aceeasi. Vei observa schimbarile favorabile.

Trandafiri. Un studiu a aratat ca oamenii care lucrau intr-un birou si priveau trandafiri se simteau mult mai relaxati si mai confortabil.

Orhidee. Orhideea aduce o energie pozitiva in incapare. Un motiv ar fi acela ca are culori vii ce iti pot schimba starea de spirit.

Rozmarin. Este asociat cu linistea interioara datorita aromei sale. Oamenii sustin ca parfumul acestei plante le aminteste de zilele insorite.

Lacramioare. Intrebati care este planta ce le schimba starea de spirit, multi s-au gandit la lacramioara. O asociaza cu amintiri dragi, deci le da o pace interioara.

Articole pe aceeasi tema:

Ce plante trebuie sa ai in casa pentru a inlatura substantele cancerigene

Plante care atrag energia pozitiva prin arderea lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top