Connect with us

Revistateo.ro

Specialistii vin in ajutorul nostru cu cateva sfaturi utile despre cum iti poti imbunatati dispozitia. Sa vedem despre ce este vorba.

Stil de viata

Cum iti poti imbunatati dispozitia. Sfaturi utile

Nu mereu avem o buna dispozitie. Pentru a trece mai usor prin astfel de momente, ai putea tine cont de cateva sfaturi venite din partea specialistilor. Afla care sunt ele si ce ai de facut pentru a-ti imbunatati dispozitia.

Sfaturi pentru a-ti schimba dispozitia

Zambeste si razi. Poate va trebui sa te fortezi sa zambesti, insa in timp ce vorbesti cu oamenii ai putea face lucrul acesta. Le vei da de inteles ca te pot aborda, iar astfel te pot ajuta sa iti schimbi starea. Rasul este chiar mai bun decat zambetul. Poti cauta pe internet clipuri amuzante ce te vor ajuta in acest sens.

Iesi cu prietenii sau familia. Iti poti suna prietenii, familia sau colegii pentru a iesi la un restaurant. Prezenta lor te poate face sa uiti de starea aceea neplacuta.

Gandeste pozitiv. Daca vei continua sa fii furioasa pe lucrurile din trecut sau sa iti faci griji pentru viitor, vei irosi ore pretioase din viata. Spune-ti ca nimic nu se va schimba, idiferent cat de mult te gandesti la trecut sau la viitor. Incearca sa te gandesti la ceva pozitiv si linistitor.

Mananca putina ciocolata. Daca vei consuma putina ciocolata neagra, vei fi mai putin stresata. Nivelul hoprmonilor de stres va fi mult mai scazut.

Bea ceai verde. Contine teanina, care are un efect calmant.

Pune intrebari. Daca te vei arata interesata de vietile altora, depresia ti se poate atenua. Intreaba-i pe ceilalti cum le-a fost ziua, ce le fac copiii lor etc. Chiar daca nu te intereseaza cu adevarat, lucrul acesta iti va face creierul sa lucreze.

Complimenteaza-i pe ceilalti. Daca vei fi draguta cu ceilalti, starea lor de spirit se va imbunatai, dar la fel si a ta. Asa ca, daca simti ca ai ceva frumos de spus despre ei, spune-le. Poate poarta o haina deosebita, o bijuterie care ti-a atras atentia. Arata fericiti? Comunica-le ceea ce simti sau gandesti.

Evita oamenii negativi. Negativitatea este contagioasa. Asa ca, daca nu ai o dispozitie buna, atunci poate ar trebui sa stai mai mult in preajma oamenilor fericit, optimisti. Te pot ajuta sa iti schimbi starea de spirit.

Articole pe aceeasi tema:

Cum influenteaza vremea STAREA DE SPIRIT! PLOAIA scoate ce-i mai RAU din noi!

Cum iti influenteaza alimentele starea de spirit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top