Connect with us

Revistateo.ro

Cum să aplici corect concealerul

Machiaj

Cum să aplici corect concealerul

Este extrem de important să găsești nuanța potrivită. Specialiștii spun că un concealer potrivit este foarte puțin mai deschis decât tenul tău. Dacă vei alege unul cu 2-3 nuanțe mai deschis, riști să îți pui în evidență defectele, în loc să le acoperi. Alege o culoare apropiată de cea a fondului de ten. Nu uita că un produs prea deschis va arăta fals și nu te va ajuta.

CITEȘTE ȘI: INGREDIENTE CARE POT PROVOCA ALERGII

Subtonul pielii contează foarte mult. Analizează-ți venele de la încheietura mâinii. Dacă acestea sunt albastre sau purpurii înseamnă că subtonul pielii tale este albastru, dacă sunt albastre spre verzi subtonul pielii este neutru, iar dacă nuanța lor este verde sau chiar măslinie, subtonul pielii este galben. Alege culoarea corectorului în funcție de acest lucru.

Aplică întotdeauna fondul de ten mai întâi. Acest lucru te ajută să previi decolorarea și să ascunzi mai bine cearcănele, coșurile și petele. Totodată, vei utiliza mai puțin produs atunci când aplici fondul de ten înainte de concealer. Formula este extrem de importantă. Specialiștii îți recomandă să optezi pentru variante cremoase, care nu usucă pielea. Dacă este necesar, poți alege să combini mai multe nuanțe și texturi pentru a obține efectul dorit.  Alege un concealer hidratant, cu efect iluminator, care să nu se adune în liniile fine de sub ochi.

Nu te feri de concealerul colorat. Acesta acționează de cele mai multe ori mai eficient decât unul fără culoare și combate decolorarea pielii. Concealerul verde și cel galben ascunde roșeața, în timp ce unul violet ascunde subtonul gălbui. Aceste corectoare colorate trebuie folosite înainte de fondul de ten, în cantități foarte mici și cu mare atenție.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top