Connect with us

Revistateo.ro

Cum să alegi ținuta potrivită în funcție de ocazie

Inedit

Cum să alegi ținuta potrivită în funcție de ocazie

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl verifici este dacă evenimentul la care vei lua parte impune un dress code. Ți se poate impune să porți o rochie de cocktail sau o rochie de seară, așa că cel mai bine este să te asiguri că ai libertatea de a alege ce îmbraci.

CITEȘTE ȘI: ANIMAL PRINT – IDEI PENTRU PRIMĂVARĂ

La fel de important este să probezi ținuta cu pantofii îinainte de a merge la marele eveniment. Chiar dacă în mintea ta cele două arată bine împreună, s-ar putea să ai neplăcuta surpriză ca piesele să nu se potrivească din varii motive. Astfel îți vei forma și o părere mai bună despre ce ți se potrivește cel mai bine și ce nu te avantajează. Spre exemplu, rochiile elegante nu vor arăta niciodată la fel de bine cu o pereche de pantofi fără toc.

Îmbracă-te întotdeauna conform ocaziei și nu încerca să ieși din tipar atunci când nu este cazul. Dacă vrei să ieși în evidență alege un accesoriu statement sau o manichiură deosebită, însă nu opta pentru haine care nu sunt conforme cu ocazia și momentul zilei. Spre exemplu, dacă mergi la o nuntă, încearcă să eviți outfiturile care te vor scoate prea mult în evidență și pot pune mireasa într-un con de umbră.

Nu uita că accesoriile te pun în valoare de fiecare dată, așa că alege cu mare grijă ce porți. Totodată, nu este necesar să cheltui o avere pe o anumită ținută, doar pentru că reprezintă un anume brand. Poți găsi variante mai ieftine, care prin simplitate și croială să dea o notă extrem de elegantă și de rafinată. Dacă vrei un look clasic optează pentru nuanțe neutre și accesorizează-te corespunzător.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top