Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa adormi in 60 de secunde

Stil de viata

Cum sa adormi in 60 de secunde

Nu stii cum sa adormi mai repede? Suferi de insomnie si nu te poti odihni bine? Cu acest truc vei reusi sa adormi in doar 60 de secunde!

Stresul, stilul de viata haotic si alimentatia necorespunzatoare pot avea un impact major asupra modului in care te odihnesti. Foarte multe persoane se confrunta cu insomniile si oboseala cronica. Acestea pot conduce in timp la probleme de sanatate grave si de aceea trebuie tinute sub control. Nivelul de energie scade dramatic atunci cand nu te odihnesti in mod corect si astfel nu mai faci fata indatoririlor de zi cu zi.

Lipsa somnului conduce la probleme precum bolile de inima, cresterea tensiunii arteriale si diabetul. Dr. Andrew Weil, un important medic din Statele Unite ale Americii, are un truc grozav care te ajuta sa adormi rapid si sa te odihnesti mult mai bine ca pana acum. Este vorba despre o simpla tehnica de respiratie.

CITESTE SI: LAMAIA- FRUCTUL CARE PREVINE IMBATRANIREA

CITESTE SI: 10 SIMPTOME ALE CANCERULUI IGNORATE DE MAJORITATEA FEMEILOR

Tot ce trebuie sa faci este sa inspiri pe nas timp de 4 secunde, sa tii aerul in piept timp de 7 secunde si apoi sa il expiri incet, in 8 secunde. Repeta procedura de 3 ori. Este important ca in jurul tau sa fie liniste, sa te relaxezi si sa te concentrezi foarte mult pe respiratie. Renunta la orice alte ganduri si deconecteaza-te de tot ce este in jurul tau.

Acest exercitiu de respiratie relaxeaza inima si normalizeaza pulsul. Poti apela la aceasta tehnica si in timpul zilei, cand te confrunti cu situatii stresante sau carora simti ca nu le poti face fata. Te vei relaxa rapid si vei reusi sa treci peste clipele de anxietate, frica si nervozitate. Cu cat o practici mai des, cu atat rezultatele vor fi mai bune!

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top