Connect with us

Revistateo.ro

Cum să acoperi eficient cicatricile

Machiaj

Cum să acoperi eficient cicatricile

Ai semne din naștere sau cicatrici? Iată cum le poți acoperi în mod eficient și rapid! Cicatricile fac parte din viața noastră, fie că vrem, fie că nu. De cele mai multe ori sunt stânjenitoare și ne dorim să le acoperim. Iată cele mai eficiente trucuri!

CITEȘTE ȘI: EVITĂ ACESTE LUCRURI PENTRU A PREVENI ACNEEA

Atunci când aplici fondul de ten este recomandat să folosești o pensulă. Pensula pentru aplicarea fondului de ten are numeroase avantaje, principalul fiind creșterea considerabilă a puterii de acoperire. Optează pentru o pensulă special creată pentru fondul de ten și folosește-o cu ajutorul unor mișcări circulare.

Totodată ar trebui să încerci concealerul colorat. Dacă folosești un concealer cu o nuanță apropiată de tonul pielii tale, este foarte posibil să nu reușești să acoperi toate cicatricile. Spre exemplu, concealerul verde este foarte eficient atunci când încerci să acoperi roșeața. Cel galben te va ajuta să acoperi zonele mai închise la culoare. În cazurile mai deosebite poți chiar încerca și să amesteci mai multe produse. Pudra este și ea un must-have în cazul în care vrei să acoperi semnele din naștere sau alte tipuri de cicatrici. În plus, pudra se asigură că machiajul tău se păstrează mai mult timp și arată bine pe tot parcursul zilei.

Nu uita de iluminator. Deși la prima impresie crezi că nu are niciun rol în acoperirea cicatricilor, acest produse este foarte important. Nu îl aplica niciodată pe zona pe care vrei să o acoperi, ci pe lângă, pentru a distrage atenția de la ea. Există anumite zone în care produsul pentru iluminare acționează cel mai bine. Spre exemplu, în poți aplica pe sub arcul sprâncenelor, în vârful pomeților sau pe frunte.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top