Connect with us

Revistateo.ro

Cum poți da salatelor un plus de savoare

Salate

Cum poți da salatelor un plus de savoare

Dacă vrei ca salatele tale să fie absolut delicioase, este momentul să le oferi mai multă savoare cu următoarele ingrediente!

1. Anghinarea. Inimile de anghinare au mai multți antioxidanși decât aproape orice altă legumă. Conțin o cantitate considerabilă de fibre, proteine și vitamina C și ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv. Majoritatea persoanelor nu le iau considerare, pentru că se sperie de exteriorul lor ciudat. Cu toate acestea, anghinarele sunt extrem de benefice pentru sănătate și au un gust delicios. Gătește-le și apoi le poți combina cu brânză de capră, migdale și oțet balsamic și ai obținut o salatĂ ușoară și rapidă.

CITEȘTE ȘI: REȚETĂ VIDEO – BOMBOANE RAW VEGAN

2. Căpșunile. Din fericire abia începe sezonul căpșunilor, așa că ar trebui să profiți de ele la maxim. Sunt foarte bogate în nutrienți, iar gustul lor este unic. Deși sunt privite ca pe un desert delicios, aceste fructe fac pereche bună și cu multe legume. Alege o salată cu piept de pui, brânză feta, căpșuni și oțet balsamic. Acesta din urmă se potrivește de minune cu căpșunile.

3. Spanacul este ingredientul perfect pentru a duce salata la un alt nivel. Conține extrem de puține calorii și este bogat în vitamine precum A, E și K. Totodată, conține o cantitate considerabilă de calciu și fier, care întăresc sistmeul osos. Prapară cu încrede o salată din piept de curcan, fructe citrice, frunze proaspete de spanac și un dressing gustos din oțet balsamic și ulei de măsline.

4. Sparanghelul este o variantă la fel de bună ca cele de mai sus. Are un gust aparte și oferă salatelor o savoare specială. În plus, vine la pachet cu complexul de vitamina B și mulți alți nutrienți importantți pentru organism. Prepară o salată cu somon afumat, sparanghel și roșii cherry pentru zilele călduroase de vară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Salate

To Top