Connect with us

Revistateo.ro

salata de pepene

Salate

REŢETĂ DE VARĂ: Salată de pepene roşu cu brânză

Cum poţi scăpa de canicula de afară şi în acelaşi timp să îţi potoleşti foamea? Încearcă această reţetă de vară de pepene roşu cu brânză.

CITEŞTEŞTE ŞI: Cea mai bună rețetă de socată de casă

Temperaturile tot mai ridicate ne îndeamnă să căutăm diferite mijloace prin care să ne răcorim. Totodată, specialiştii ne recomandă să avem o foarte mare grijă şi faţă de hidratare, căci lipsa lichidelor şi a nutrienţilor din organism duce la o sensibilitate mai mare a organismului.

Pentru a fi sigur că te hidratezi corespunzător şi te bucuri de o reţetă de vară fresh, îţi recomandăm salata de pepene roşu cu brânză. Iată de ce vei avea nevoie:

– 2 felii de pepene, tăiate cubuleţe în prealabil
– 150 grame brânză (de preferat sa fie feta)
– 1 ceapă verde mică
– câteva picături de ulei măsline
– zeamă de lămâie
-opţional: mentă sau busuioc verde

Modul de preparare este şi el cât se poate de simplu, astfel că te poţi răcori cu o salată de pepene cu brânză în doar câteva minute. Astfel, va trebuie să tai toate ingredientele corespunzător (pepenele cubuleţe, ceapa mărunt, brânza în bucăţi mici), după care adaugă mirodeniile în funcţie de preferinţe.

După ce ai amestecat astfel încât toate ingredientele să se „întâlnească” prin bolul tău, lasă la rece câteva minute, până ce salata devine suculentă. Aceasta se serveşte cât mai repede!

Poftă bună!

Sursa foto beantownbaker.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Salate

To Top