Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti schimbi culoarea parului fara vopsea

Par & Coafuri

Cum iti schimbi culoarea parului fara vopsea

Iti spunem cum iti schimbi culoarea parului fara vopsea cu ajutorul unor ingrediente banale. Din sumedenia de remedii naturiste pentru vopsirea parului, am cules cateva care nu contin chimicalele produselor din comert.

Cum iti vopsesti natural parul

1. Daca vrei sa iti faci parul blond, ai nevoie de un decoct din 100 grame de foi de ceapa. Acestea se adauga in doi litri de apa si se fierb pana cand lichidul devine galben-intens. Dupa ce s-a racit, se strecoara, iar foile se pun intr-un vas separat. Spala-ti parul cu un sampon simplu si vopseste-l cu solutia obtinuta.

2. Daca vrei sa intensifici nuanta roscata a podoabei tale capilare, ai nevoie de sfecla si morcovi. Combina suc proaspat de morcovi cu zeama de la sfecla si aplica solutia pe parul umed. Acest tratament va conferi o nuanta de rosu aprins parului tau si il va regenera de la radacina.

3. Se stie ca zatul de cafea lupta cu firele albe de par. Daca vrei un saten inchis sau doresti sa ai un brunet mai inchis, spala-te pe cap cu cafea sau zat.

4. Daca vrei sa iti temperezi blondul, spala-te pe cap cu ceai de musetel. Acest ceai ii va da o nota aurie parului tau.

5. De asemenea, prazul este ideal pentru brunete. Toaca un fir de praz si fierbe-l in apa circa 10-20 de minute. Clateste-ti parul cu aceasta apa de praz si vei avea o nuanta castanie. De asemenea, daca firele de par sunt arse, acestea vor deveni mai inchise si se vor apropia de nuanta naturala de brunet, daca aceasta e culoarea ta.

CITESTE SI: Cum previi caderea parului cu doar 6 lei

6. Decoctul din coaja de nuci verzi este de asemenea folosit in vospirea naturala a parului. Daca vrei o nuanta mai roscata, spala-te pe cap cu sucul obtinut de la coaja nucilor verzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top