Connect with us

Revistateo.ro

Cum îți scapi corpul de metalele grele și de ce sunt ele periculoase

Sanatate

Cum îți scapi corpul de metalele grele și de ce sunt ele periculoase

Boli cardiovasculare, Alzheimer, ADHD, agresivitate, depresie, anxietate, insomnie, migrene, tulburare bipolara – doriți să mai continuăm? Toate aceste afecțiuni ale creierului și ale inimii sunt cauzate de elementele toxice ale metalelor grele care se acumulează în exces în organism.

Metalele grele precum mercurul, aluminiul, cadminul, zincul, arsenicul sau plumbul sunt periculoase pentru corpul nostru. Acestea pregătesc corpul pentru instalarea unor infecții care se pot transforma în cancere și diferite alte boli cronice.

Pentru a detoxifia corpul de metalele grele, cea mai bună variantă este un tratament naturist, și anume consumarea acelor alimente care te ajută să îți cureți corpul de toxine. Iată câteva exemple care elimină metalele grele din corp.

CHLORELLA ȘI SPIRULINA
Chlorella și spirulina înlătură cu eficiență plumbul sau mercurul. Chlorella, de pildă, nu doar că atrage metalele grele dăunătoare dar si le încapsulează pentru a le elimina în tractul intestinal ca mai apoi să fie eliminate prin scaun.

CITEȘTE ȘI: DE CE ESTE CHLORELLA UN SUPER-ALIMENT

CORIANDRU
Acest ingredient minune îți face mult bine! Potrivit „Heart Disease Foundatin”, coriandrul face ca mercurul să fie eliminate prin urină. 5 grame de coriandru pe zi (doza minimă) sunt recomandate de Dietrich Kinghart, un medic doctorand în medicină și filozofie.

Rețetă de detoxifiere cu coriandru:
– toarnă un litru de apă clocotită peste 5 lingurițe de coriandru tocat după care acoperă și lasă compoziția apă-coriandru într-un recipient vreme de 20 de minute, pentru a se realiza procesul chimic. Acest ceai de coriandru se consumă între două și trei luni pentru a scăpa definitiv de metalele grele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top