Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iti afecteaza GRASIMILE viata sexuala

Consumul de grasimi poate afecta serios viata sexuala a fiecaruia dintre noi. Prajelile, foietajele si mancarurile unsuroase in general scad libidoul atat in cazul barbatilor cat si al femeilor.

Grasimile sunt foarte periculoase pentru sanatatea sexuala a tuturor. In cazul barbatilor, consumul de carne grasa si diverse uleiuri ori sosuri greoaie poate duce la disfunctie erectila si scaderea apetitului pentru sex.

Atunci cand vine vorba despre grasimi, acestea pot fi impartite in bune si rele. Grasimile sunt necesare pentru reglarea functionarii normale a hormonilor, in special a estrogenului.

Grasimile saturate sunt cele mai periculoase pentru activitatea sexuala. Acestea se gasesc de obicei in carnea rosie si mancarea procesata (produse de patiserie, branzeturi si pateuri ori budinca).

Grasimile saturate impiedica abilitatea organismului de a asimila grasimi esentiale. Atunci cand o femeie consuma foarte multe alimente grase ori procesate creste nivelul estrogenului din sange, ducand la dezechilibru hormonal, inclusiv la dereglarea ciclului menstrual.

CITESTE SI: Un sexolog de 100 de ani iti ofera cele mai interesante sfaturi pentru dormitor

CITESTE SI: Uite ce plante îţi cresc natural libidoul

Grasimile nsaturate provoaca instalarea in corp a prostaglandinelor nesanatoase, care duc la dureri in zona pelviana si edeme in organism.

De cealalta parte avem grasimile nesaturate: mononesaturate (grasimi Omega-9, care reduc colesterolul rau din sange) si polinesaturate (Omega-3 si Omega-6). Cele polinesaturate se gasesc in peste, seminte de dovleac, seminte de in sau nuci.

Top 3 alimente periculoase care iti ameninta viata sexuala:

1. BRIOSELE

Briosele (sau oricare alt tip de patiserie) scad pofta de sex. Acestea reduc nivelul testosteronului si molesesc femeile inainte de o partida de amor.

2. LAPTELE DE SOIA

Laptele de soia este foarte bogat in estrogen si afecteaza atat femeile cat si barbatii. Tocmai de aceea foarte multi calugari asiatici consuma branza tofu, pentru a-si tine in frau dorinta sexuala.

3. CARTOFII PRAJITI

Prajelile ingreuneaza circulatia sangelui iar asta inseamna provocarea unor serioase probleme de erectie barbatilor.

Penisul este puternic vascularizat, iar circulatia sangelui este esentiala pentru functionarea la cote normale a acestuia.

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. Sotea

    2017-01-19T12:29:41+02:00 at 2017-01-19T12:29:41+02:00

    Pentru probleme mai mici cu potenta se poate suplimenta cu vigrax sau suplimente de felul asta, dar daca sunt probleme mai grave doar un consult la medicul urolog poate pune un tratament.

  2. Ioan

    2018-04-04T13:52:49+03:00 at 2018-04-04T13:52:49+03:00

    Suplimentele pentru potenta pot ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale intr-un timp scurt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top