Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum gândesc bărbații: Ce pot învăța femeile

CUM GÂNDESC BĂRBAȚII. Nanci Martin a scris o carte care se intitulează „Femeile nu au întotdeauna dreptate”. Autoarea este promotarea valorilor feminine și a bunăstării și, tocmai pentru a le deschide ochii, psihologul oferă câteva sfaturi ca să gândească precum bărbații.

De cele mai multe ori, bărbații se poartă distant, par reci și fără suflet. În acel moment, femeile au o problemă cu interpretarea comportamentului masculin, spune Martin. „Femeile spun: știu că e atras de mine, dar nu vrea să ne punem în pericol prietenia”, mai spune scriitoarea. Aceasta este e părere că o astfel de gândire, mult prea implicată, din partea unei femei poate să le afecteze pe toate planurile.

CITEȘTE ȘI: CIREȘELE PREVIN BOALA CARE SE AFLĂ ÎN TOPUL MORTALITĂȚII LA ROMÂNI
Autoarea susține că ”răceala” și ”aroganța” sau lipsa de empatie pe care o afișează bărbații ar trebuie preluată din când în când și de femei pentru ca acestea să nu mai sufere. Singura modalitate în care femeile să nu își mai bată capul cu ce anume a vrut să zică bărbatul X sau ce înseamnă cuvintele sale este detașarea de situație:

CUM GÂNDESC BĂRBAȚII. 1. Concentrează-te spre a decodifica comportamentul său și nu te axa pe scenariile pe care ți le faci de obicei în cap, majoritatea neconfirmându-se niciodată.
2. Încearcă să te privești din ochii lui. Ce vezi? O persoană disperată? Arăți că ești topită după el? Îți place cu adevărat ceea ce observi? Te sperie?
3. Analizează-l și analizează-te. Gândește-te la varianta cea mai bună prin care îl poți atrage de partea ta, însă fără o prea mare implicare emoțională.

Secretul gândirii masculine este tocmai acesta: ei nu se implică emoțional la fel de tare ca femeile, pentru orice situație. Asta nu înseamnă, însă, că bărbații nu au sentimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top