Connect with us

Revistateo.ro

Cum folosești aspirina pentru a trata coșurile

Stiri

Cum folosești aspirina pentru a trata coșurile

Există numeroase remedii homemade cu ajutorul cărora poți trata acneea, însă dintre toate aspirina are cel mai mare succes. Iată cum o poți folosi!

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE ACNEE ȘI RIDURI CU ACEST SĂPUN

Ai obosit să tot încerci fel și fel de produse și remedii pentru tratarea coșurilor, fără a obține niciun rezultat? Acum poate fi mai simplu ca niciodată! Aspirina este soluția ideală, care îndepărtează rapid și eficient coșurile, punctele negre și micile inflamații ale pielii. Totodată ajută și la reducererea roșeții pielii și lasă tenul curat și luminos. Există numeroase moduri în care poți folosi acest medicament pentru a elimina problemele pielii.

Aspirina este un exfoliant excelent, iar dacă tenul tău este predispus la apariția coșurilor, o mască cu aspirină este soluția pentru problema ta. Vei reduce aspectul neplăcut al pielii, vei îndepărta coșurile, iar tenul va rămâne strălucitor.

Pentru a o prepara ai nevoie de 6 aspirine, o linguriță de miere de albine și apă, iar dacă starea pielii este gravă, poți înlocui apa cu oțet din cidru de mere. Acesta acționează ca un tonic și curăță în profunzime. Zdrobește pastilele și amestecă-le cu 2 linguri de apă, până ce se formează o pastă fină. Adaugă mierea de albine și omogenizează bine. Aplică masca pe față, evitând zona ochilor și las-o să acționeze 10 minute. Spală-te apoi cu apă călduță.

Aspirina poate fi aplicată și ca atare pe fiecare coș în parte, sau poate fi amestecată cu ingrediente hidratante precum gelul de aloe vera. Este important să nu lași masca cu aspirină foarte mult pe piele, căci ai putea suferi efecte adverse. De aceea este indicat să folosești acest ingredient pe o porțiune mică de piele la început. Astfel vei testa reacțiile pe care le are tenul tău în contact cu aspirina.

Sursa foto: stylecraze.com

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top