Connect with us

Revistateo.ro

Cum devii mai inteligenta facand urmatoarele 5 lucruri

Stiri

Cum devii mai inteligenta facand urmatoarele 5 lucruri

Potrivit ultimelor studii ale oamenilor de stiinta, inteligenta se formeaza nu in prima parte a vietii, asa cum credeam, ci in a doua parte. Iata cateva sfaturi care pot face mai inteligenta.

1. Foloseste cu cap timpul petrecut online. Daca folosesti Internetul doar pentru a-ti vertifica Facebookul sau contul de Twitter, afla ca nu vei invata nimic nou. In afara de aceleasi statusuri banale ale prietenilor tai si fotografii cu pisicute si citate din lideri spirituali, Facebookul nu te va updata cu vreo informatie care sa iti completeze bagajul cultural.

2. Noteaza mereu tot ceea ce afli nou si interesant. In momentul in care ai scris pe hartie ceea ce ai invatat este mai usor de retinut pentru ca ai dezvoltat deja o legatura cu aceea idee, pe care ai aplicat-o deja pe hartie.

3. Fa o lista cu ceea ce vrei. Inteligenta merge mana in mana cu increderea in sine si frumusetea, motiv pentru care daca ai incredere in ceea ce crezi, scrie pe o hartie o lista cu scopurile de care esti sigura ca le poti atinge, evident, prin multa stradanie.

4. Joaca-te. Fie ca te joci Monopoly sau puzzle, astfel de jocuri iti vor stimula inteligenta. Chiar si Candy Crush te pune pe ganduri deoarece trebuie mereu sa cauti noi mutari logice pentru a trece nivelul.

5. Citeste o carte. Fie ca este beletristica sau filozofie, este bine sa iti imbogatesti cultura generala. Arunca din biblioteca cartile de bucate si cele semnate de Sandra Nrown! Acestea nu contribuie cu nimic la inteligenta ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top