Connect with us

Revistateo.ro

Inteligența oamenilor, în funcție de zodie

Astrofun

Inteligența oamenilor, în funcție de zodie

Fiecare zodie are o inteligență aparte. Unele au inteligență emoțională, altele sunt mai bune la chestiuni practice, concrete, iar unele zodii sunt ceva mai superficiale.

Taurii sunt mai analitici

Berbecii, de pildă, iubesc aventura. Sunt cei mai nerăbdători nativi din fire și nu știu să aștepte nimic în viață. Vor totul cu repezeală. Au și o iuțeală a minții care îi ajută.

Taurii, spre deosebire de Berbeci, sunt mai atenți, mai analitici. Aceștia iau o decizie după ce sunt ferm convinși, nu le place să se grăbească.

Gemenii sunt extrem de curioși și asimilează ușor fiecare informație. Sunt capabili să învețe ceva din orice experiență și nu se dau bătuți.

Racii au o inteligență emoțională aparte. Deși nu le place să recunoască, Racii sunt extrem de sensibili.

Leii fac tot ce vor în viață. Au o perspicacitate aparte și, cum se zice, cel mai mult îi ajută școala vieții.

Fecioarele sunt cele mai logice dintre toate zodiile. Ele preferă tot timpul soluțiile practice, deși de multe ori sunt năpădite de emoții. Memoria și inteligența lor profundă îi uimește pe toți.

Balanțele sunt mereu diplomate și au o inteligență specifică artiștilor, iar Scorpionii sunt cei mai misterioși, dar capabili de profunzime.

Săgetătorii se bazează exclusiv pe rațiune și încearcă să ascundă latura lor emotivă. Ei susțin public una, dar alta simt. Cu alte cuvinte, oricât s-ar da ei de raționali, tot inima dictează.

Capricornii sunt pesimiștii zodiacului. Ei sunt de părere că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău ca să te poți bucura de ceva bun. E și asta o filozofie!

Vărsătorii sunt la fel de creativi și au și ei, la fel ca Balanțele, o latură artistică deosebită.

Peștii au o intuiție demnă de detectivi și chiar ar putea activa în acest domeniu. Peștii sunt foarte inteligenți dacă sunt puși să investigheze lucruri. Pot fi polițiști, psihologi, avocați sau detectivi redutabili.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top