Connect with us

Revistateo.ro

Zodii de femei cu inteligență remarcabilă

Astro-FUN

Zodii de femei cu inteligență remarcabilă

4 zodii de femei sunt recunoscute pentru inteligența lor sclipitoare. Despre acestea se spune că reușesc să obțină tot ce doresc în viață. Nu le e teamă de nimeni și de nimic și păstrează întotdeauna un as în mânecă.

Zodii de femei cu inteligență remarcabilă

FEMEIA NĂSCUTĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Nativa Fecioară este recunoscută pentru intransigența sa, pentru modul în care militează pentru dreptate. Are o inteligență uluitoare și îi surprinde pe toți cu memoria sa de elefant. Reține cu ușurință nume și imagini și se folosește de asta atunci cand trebuie să dovedească ori să argumenteze ceva. Face raționamente care uimesc și sunt persoane extrem de echilibrate, justițiare.

FEMEIA GEMENI

Femeia născută în zodia Gemeni este foarte activă. Are mereu un plan de rezervă și nu se dă la o parte în fața provocărilor. Adoră să fie în centrul atenției și știe să mânuiască măiestuos cuvintele și gesturile pentru a intra în atenția celorlalți.

FEMEIA SCORPION

Aceasta este stratega zodiacului. Se zice că nu e bine să superi o femeie născută în această zodie pentru că se răzbună atunci când nu te aștepți. E capabilă de strategii diversificate. Este o persoană misterioasă, cu o inteligență care uimește.

CITESTE SI: Top 3 zodii feminine pe care nu le intelege niciun barbat

CITESTE SI: Top 5 zodii de femei care domina in relatie

FEMEIA SĂGETĂTOR

Chiar dacă pare ceva mai emotivă, întrucât își bazează acțiunile mai mult pe sentimente, este foarte pragmatică și muncitoare. Are o inteligență ce ține de domeniul practicii. Reține exact atâta cât îi trebuie pentru a rezolva o problemă și tocmai de aceea reușește în viață, făcând pași mărunți și siguri în drumul spre succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top