Connect with us

Revistateo.ro

Cum calmezi opareala si iritatiile dintre picioare si de la subrat

Stiri

Cum calmezi opareala si iritatiile dintre picioare si de la subrat

Opareala si iritatiile dintre picioare si de la subrat sunt probleme cu care toata lumea se confrunta extrem de frecvent pe timpul verii. Caldura excesiva face ca aceasta problema sa devina extrem de suparatoare. Pielea este mult mai sensibila, devine rosie si dureroasa la atingere.

Daca te numeri printre persoanele care se lupta cu opareala si iritatiile de acest gen probabil ca ai apelat deja la numeroase remedii naturiste sau din comert. Desi majoritatea promit sa functioneze, deseori ne dezamagesc. Daca esti o persoan cu pielea sensibila, lucrurile se complica si mai mult. Din fericire exista un tratament foarte eficient si usor de utilizat, care vindeca pielea foarte rapid. Uite de ce ai nevoie pentru a-l prepara!

Ingrediente:
– 20 de grame de pulbere de rostopasca
– 100 ml de ulei de cocos presat la rece

CITESTE SI: CUM PREPARI SUPA VINDECATOARE DE CANCER A LUI HIPOCRATE

CITESTE SI: ESTI NERVOS? CALMEAZA-TE IN DOAR DOUA MINUTE CU METODA JAPONEZA

Mod de preparare: Se amesteca cele doua ingrediente foarte bine pana ce obtii o pasta. Daca uleiul de cocos a fost pastrat la frigider trebuie sa il lasi cateva minute la temperatura camerei, pentru ca el sa se topeasca. Spala bine pielea cu apa nu foarte rece si las-o sa se usuce. Aplica apoi un strat foarte subtire din acest amestec si lasa-l sa fie absorbit complet. Daca este necesar mai aplica inca unul.

Rostopasca ajuta la cicatrizare si calmeaza durerile si usturimile. Uleiul de cocos este extrem de hidratant si reface pielea afectata. Pe langa acest lucru, accelreaza vindecarea datorita proprietatilor sale extrem de benefice. Apeleaza la acest tratament natural ori de cate ori te confrunti cu opareala si iritatiile dintre picioare si de la subrat.

sursa foto: 123rf.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top