Connect with us

Revistateo.ro

Cum ar fi arătat Prințesa Diana dacă trăia

Inedit

Cum ar fi arătat Prințesa Diana dacă trăia

Dacă Prințesa Diana ar fi trăit, astăzi avea 56 de ani. În acest an se împlinesc 20 de ani de la moartea prințesei inimilor.

Prințesa Diana s-a stins din viață într-un tragic accident la data de 31 august 1997. Fosta soție a prințului Charles ar fi fost astăzi mândră de nepoțeii ei și, cel mai probabil, s-ar fi înțeles de minune cu Kate Middleton, scrie presa britanică.

De altfel, la ultimele apariții publice, Kate și William au adus o serii de omagii, prin gesturi simbolice, prințesei Diana, pe care nu o poate uita nimeni.

Mai multe publicații din afară au încercat să își imagineze de-a lungul timpului cum arăta Prințesa dacă ar fi trăit, folosind ba programe de editare ba graficieni care lucrează în criminalistică. Un astfel de portret cu prințesa la 56 de ani a fost publicat de curând.

Așa ar fi arătat Diana la 56 de ani

Regina Elisabeta ar fi putut-o salva pe Diana

CITEȘTE ȘI: Majordomul Printesei Diana a dezvaluit ultimele cuvinte pe care aceasta i le-a spus inainte de a muri

CITEȘTE ȘI: Iata ce mesaj i-a lasat PRINTESA DIANA fiului ei cu putin timp inainte sa moara!

O fostă gardă de corp a Prințesei Diana a dezvăluit în documentarul „The Life and Death of Princess Diana” că numai Regina Elisabeta o putea salva. Ken Wharfe spune că, deși prințesa divorțase de Charles, putea să păstreze serviciul de pază și protecție. Omul susține că doar Regina Elisabeta ar fi putut să o convingă să ia această decizie.

„Indiferent ce ai face, vei rămâne mereu Diana, Prințesă de Wales. Singurul lucru la care nu ar fi trebuit să renunțe era siguranța”, a declarat Ken în documentarul mai sus amintit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top