Connect with us

Revistateo.ro

Cum alegi corect pensulele de machiaj

Machiaj

Cum alegi corect pensulele de machiaj

Pensulele de machiaj nu ar trebui să lipsească din trusa niciunei femei. Ele te ajută să oferi tenului un aspect mat, curat și armonios. De foarte multe ori, fondul de ten aplicat cu pensula corectă arată mult mai bine decât atunci când este aplicat cu ajutorul degetelor sau al buretelui pentru machiaj. Cu toate acestea, nu orice pensulă este potrivită pentru nevoile tale.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PREPARI UN DEMACHIANT NATURAL PENTRU ZONA OCHILOR

Este foarte important să îți achiziționezi cele mai bune pensule care se încadrează în bugetul tău. Un compromis nu va duce niciodată la rezultatele dorite. Încearcă să găsești cel mai bun raport calitate-preț și nu te zgârci la bani. O pensulă de calitate se va păsta funcțională mutl timp și te va ajuta să ai un machiaj perfect în cel mai scrt timp. Alege pensule din păr natural dacă bugetul îți permite și nu uita să le cureți în mod corespunzător.

Pensulele mici sunt mai greu de manipulat și nu oferă o acoperire foarte bună. O pensulă de mărime mare te ajută să acoperi mai bine zonele cu probleme. Nu este necesar să ai un set complet de pensule, ci doar să alegi mărimea potrivită.

Alege câteva produse de care aicu adevărat nevoie. Pensula pentru fond de ten și cea pentru blush nu ar trebui să îți lipsească. În funcție de produsele pe care le folosești cel mai des, mai ai nevoie de o pensulă pentru buze și una pentru aplicarea fardului de pleoape. Curăță pensulele de machiaj în mod regulat, cu ajutorul unei soluții special sau cu apă și șanpon. Lasă-le să se usuce complet și abia apoi pune-le la loc în trusa de machiaj.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top