Connect with us

Revistateo.ro

Cu cine seamănă băieții lui David Beckham: cu mama sau cu tatăl?

Inedit

Cu cine seamănă băieții lui David Beckham: cu mama sau cu tatăl?

Vă spuneam într-un articol anterior că băieții lui David Beckham, Brooklyn și Romeo, au început deja să crească și sunt mici vedete întrucât apar în tot felul de campanii publicitare, cel mic fiind chiar imaginea Burberry.

În familia Beckham, ca probabil în multe familii din lume, asemănările sunt încrucișate. În timp ce fiul cel mare, Brooklyn, seamănă cu mama sa, Victoria Beckham, dar profesional a ales fotbalul precum tatăl său, cel mic, Romeo, seamănă mai mult cu tatăl său, dar a ales cariera mamei, adică este model. Cei doi sunt momentan parte a clubului „fiul/fiica lui Cutare”, deși cei doi demonstrează cu cât cresc că sunt capabili să producă bani pentru ceea ce fac și nu pentru că au părinți celebri.

Interesant este faptul că fiul cel mare, Brooklyn, în vârstă de 15 ani, nu s-a înscris la echipa de juniori la echipa unde tatăl său a făcut istorie (Manchester United) ci taman la echipa rivală, Arsenal. Presa britanică îl critică pe David Beckahm pentru că își scoate băieții la produs bani, însă, în realitate Brooklyn chiar este îndrăgostit de fotbal.

Romeo Beckham începe să fie un nume tot mai celebru în modă, mai ales că apare în campania de Crăciun a casei de modă Burberry. Acesta a moștenit fără tăgadă frumusețea de la tatăl său și eleganța și rafinamentul necesare pentru un model, de la mamă, care este creatoare de modă.

Romeo Beckham (12) a luat 54.000 euro din campania publicitară făcută pentru Burberry, colecția de iarnă/Crăciun. Însă nu este prima oară când modelul familiei Beckham iese la defilare. Acesta a prezentat moda chiar și pentru mama sa, Victoria.

Mai avem un membru al familiei, Harper Seven, care așteptăm să crească pentru a vedea pe ce cale o va lua și cu cine va semăna din punct de vedere profesional. Poate că surpriza va veni de acolo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top