Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce replici cucereste fiecare zodie

Stiri

Cu ce replici cucereşte fiecare zodie

Fiecare zodie are modul ei aparte de a cuceri pe cineva. Ca să le înveţi mai bine strategia, trebuie să ştii cum gândesc şi ce cuvinte folosesc pentru a atrage pe cineva.

Berbecul este genul de zodie care nu o să piardă vremea. Se va repezi cu capul înainte spre tine, cu întrebarea: “La tine sau la mine?”

Taur este cel care va sta şi  te va cântări în ochi o vreme, oftând în sinea lui de plăcere. Apoi îţi va servi o replică de genul “Eşti atât de apetisantă încât aş vrea să te mănînc toata! Ore întregi…”

Gemeni sunt maeştrii în a te ameţii din vorbe o bună parte a serii. Dacă începe cu “Ce-ai mai citit sau ce film ai mai văzut?” e clar. Deja ţi se face curte.

Racul a fost şi este genul timid. Dacă îşi va lua totuşi inima în dinţi o să-ţi spună, scuzându-se: “Îmi împrumuţi un pic telefonul tău, te rog? Vreau s-o sun pe mama să-i spun că mă însor!”

Leuul , precum un adevărat rege al junglei autohtone va vrea să arate la toată lumea că tu eşti norocoasa pe care a ales-o. Şi-ţi va spune: “Ştii câte femei ar vrea să fie în locul tău acum?”

Fecioară este cea care se  va oferi să-ţi facă un serviciu, să-ţi aducă ceva de băut sau să-ţi ţină haina. Te agaţă cu: “Pot să fac ceva pentru tine azi?” sau nu spune nimic, aşteptând mai de grabă să-l inviţi tu la tine acasă.

Balanţa este cunoscută pentru calităţile sale de cuceritor rafinat, un adevărat cunoscător care este mereugata să inventeze de fiecare dată replici noi. Cel mai probabil o să îţi facă anumite complimente precum: “Eşti mai frumoasă ca Venus din Millo!”

Scorpionul este genul de zodie care va apărea din senin pe la spatele tău gata să îţi şoptească un “Bună!” pe un ton care îţi dă fiori pe şira spinării. E clar că te doreşte!

Săgetătorul este genul care te agaţă cu ceva absolut exagerat şi irezistibil. Exuberant, fermecător şi gata oricând să te străpungă cu săgeata lui cupidon, el îţi va spune: “Mâine dimineaţă am avion spre Viena. Vii cu mine?”

Capricornul o să fie interesat cu ce te ocupi. Dacă te place va încerca abordarea: ” Ştiu pe cineva care te poate ajuta în carieră. Vrei să vă fac cunoştinţă?”

Vărsătorul, drept cea mai nonconformistă zodie îţi va spune multe ciudăţenii, fără să-ţi dai seama dacă e interesat de tine sau doar binedispus de la alcool. “Hai să salvăm lumea împreună!” e fraza lui forte.

Peştii nu îţi vor spune mare lucru. Şi asta pentru că ei sunt cei care se bazează pe limbajul trupului. Dacă totuşi deschide gura, îţi va spune simplu: “Ce vrei să bem…?” Şi după ce-i răspunzi, va continua “… la micul dejun?”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top