Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce alimente sanatoase faci excese

Stiri

Cu ce alimente sanatoase faci excese

Cu ce alimente sanatoase faci excese. A tine dieta sau a manca sanatos inseamna a tine dieta si, deci, a manca sanatos.

Cand vorbim despre a manca sanatos nu ne referim doar la ceea ce mancam ci si in ce cantitati consumam anumite produse, perfect recomandabile si sanatoase.

Cerealele integrale. Desi doza zilnica (scrisa pe cutie) este de 40 grame, sigur bolul tau este full, iar cutia pe jumatate goala. Fie ca le consumi cu lapte sau simple, au suficiente calorii daca abuzezi de ele. Acest lucru este valabil si in cazul fulgilor de ovaz, orz sau grau integral.

CITESTE SIOFICIAL: CEA MAI BUNA DIETA DIN LUME

Nuci si seminte cu pumnul. Si acestea pot contribui, putin ce-i drept, la un efect invers al dietei tale, daca sunt consumate in cantitati industriale. Doza pe care o recomanda nutritionistii este un sfert de ceasca pe zi. Nu de putine ori alegi sa mananci sute de grame de migdale la serialul tau preferat, pentru ca sunt sanatoase, nu-i asa?

Desi sunt mult mai sanatosi decat biscuitii din faina alba sau cei cu glazura de ciocolata sau diverse sortimente de crema, biscuitii digestivi trebuie mancati si ei cu moderatie. De asemenea, tot la capitolul excese intra humusul, care a devenit noul ”gratarel” in ”lumea buna” a populatiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top