Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cu aceste 3 ingrediente minune slăbești până la 5 kilograme pe lună!

Vrei să slăbești rapid și n-ai idee ce să consumi pentru a arde mai ușor caloriile? Trei ingrediente fantastice îți vin în ajutor în cura ta de slăbire.

Vara toată lumea iese la piscină sau la plajă pentru a se bucura de fiecare rază de soare, însă multe femei sunt rușinate de grăsimile în exces pe care le-au acumulat de-a lungul anului. Mai ai timp să le dai jos în câteva săptămâni, mai ales că cea mai frumoasă perioadă a verii, luna august, abia urmează.

Experții în nutriție au descoperit că sucul de lămâie în combinație cu alte două ingrediente ajută la o detoxifiere rapidă și reduce pofta de mâncare, care, în ciuda multor opinii, se poate accentua pe timp de caniculă.

CITEȘTE ȘI: TESTUL BURICULUI ÎȚI ARATĂ DACĂ TREBUIE SĂ SLĂBEȘTI
Ai nevoie de 300 de grame de dude negre și sucul stors de la o lămâie medie. La aceste două ingrediente, adaugă o linguriță de piper boabe și sfarmă-l în licoarea ta pentru slăbit cu o linguriță. Poți să slăbești până la 5 kilograme în doar 30 de zile, în mod sănătos, fără a întâmpina probleme precum senzația crescută de foame după ce te-ai eliberat la propriu de greutăți sau apariția bruscă a pielii inestetice.

E important să zdrobești dudele negre foarte atent și să nu irosești niciun strop din sucul acestora. Proprietățile medicinale ale acestor fructe pot fi anulate dacă nu prepari sucul cu mare atenție. Dudele negre nu sunt deloc periculoase pentru sănătate, cu alte cuvinte, nu conțin zahăr. Acestea sunt bogat în vitamina A, B6, C, E și K dar și în minerale precum potasiu, zinc, fier, mercur sau mangan.

Dacă urmezi această cură de slăbire cu dude, piper și suc de lămâie, trebuie să reduci dulciurile în perioada propusă pentru a respecta dieta. De asemenea, consumul de carbohidrați se înjumătățește precum și cel de carne plină de grăsimi. Ideal ar fi să încerci salate ușoare cu piept de pui și brânză feta, când vrei să consumi ceva mai consistent, ori pește la conservă (în sos de roșii).

Sursa foto: queestque.tumblr.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top