Connect with us

Revistateo.ro

Cristina Vasiu și Bogdan Win divorțează

Monden

Cristina Vasiu și Bogdan Win divorțează

Cristina Vasiu și Bogdan Win au decis să meargă pe drumuri diferite și să pună capăt căsniciei. Această decizie vine la nici jumătate de an de la nunta celor doi. Ce se întâmplă și de unde vine această decizie a lor, la scurt timp după ce au devenit soț și soție?

Cristina Vasiu și Bogdan Win divorțează

Pe data de 27 ianuarie, Cristina Vasiu și Bogdan, fostul membru al trupei ”Crazy Win”, au devenit soț și soție. Au decis să și unească destinele în afara țării, la mii de kilometri distanță de România. Mai exact, fericitul eveniment în urma căruia cei doi au devenit soț și soție a avut loc în Canada.

„27. ian 2018! Ziua in care am inceput sa iti port numele cu drag, ziua in care ti-am jurat iubire in fata tuturor! Te iubesc Bogdan Win”, este mesajul postat de Cristina Vasiu pe o rețea de socializare cu aproximativ cinci luni în urmă.

CITEȘTE ȘI: Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Ce spun vedetele despre asta?
CITEȘTE ȘI: Chitaristul trupei Guns N’ Roses divorțează

„Sunt multe zile speciale in viața unui om, însă una este cu adevărat specială atunci când jumătatea vieții tale se unește cu tine sub un jurământ al vieții! De azi, nu mai suntem 2, suntem 1. Te iubesc om frumos! Te iubesc a mea soție!”, a fost mesjaul postat de Bogdan, care devenise de puțin timp soțul artistei.

Acum, la nici o jumătate de an de când a avut loc nunta, cei doi, Cristina Vasiu și Bogdan Win, au luat decizia de a se despărți, potrivit cancan.ro. Nici familia, nici fanii celor doi nu își pot explica ce s-a întâmplat între ei și ce i-a determinat să ia decizia de a divorța, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Vestea este una incredibilă. Nimeni nu se aștepta ca mariajul celor doi să se sfârșească la nici șase luni de când a început. Momentanmnu se cunosc motivele pentru care cuplul a decis să divorțeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top