Connect with us

Revistateo.ro

Creme de noapte eficiente pe care le poți face acasă

Stiri

Creme de noapte eficiente pe care le poți face acasă

Achiziționarea unei creme de noapte eficiente poate costa o avere și substanțele chimice pe care probabil le conține te vor afecta pe termen lung. Să nu mai vorbim despre faptul că tenul tău are mai multe nevoi, ceea ce va duce la achiziționarea mai multor creme. Poate fi o adevărată luptă să cauți ceea ce ți se potrivește, iar în final cel mai mult suferă buzunarul tău. Îți propun câteva rețete pe care le poți face acasă și care nu sunt deloc costisitoare. Încearcă-le și vezi care este cea mai bună!

1. Cremă hidratantă cu ulei de măsline. Uleiul de măsline este intensiv hidratant. Uleiul de cocos hrănește și repară pielea, iar vitamina E o protejează.

Ingrediente: 1/2 cană de ulei de măsline, 2 linguri de ulei de cocos, 1 lingură de ceară de albine, 2 capsule de vitamina E.

Mod de preparare: Într-o cratiță amestecați la foc mic uleiul de măsline, uleiul de cocos și ceara de albine, până ce se topesc. Sfărâmați capsulele de vitamina E după ce ați oprit focul și lăsați totul să se răcească. Depozitați cremă într-un recipient pe care să îl păstrați la temperatura camerei. Puteți utiliza crema timp de 2 luni.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI BUNE MĂȘTI DIN FRUCTE PENTRU TENUL TĂU

2. Cremă cu glicerină. Este perfectă pentru sezonul rece, deoarece ajută la reglarea umidității pielii și hidratează intens. De asemenea are proprietăți antifungice, datorită uleiului de cocos.

Ingrediente: 10 linguri de ulei de cocos, 5 linguri de ulei de migdale, apă de trandafiri, glicerină.

Mod de preparare: Topiți uleiurile într-o cratiță pusă la foc mic. După ce ați oprit focul adăugați apa de trandafiri și glicerină. Uleiul de cocos va solidifica toată cremă, deoarece acesta devine fluid doar la contactul cu pielea sau al temperaturi ridicate. Păstrați crema într-un recipient curat și utilizați-o timp de 2 luni.

3.  Cremă antirid cu unt de cacao. Este foarte bună pentru pielea uscată și crăpată. Lasă în urmă un ten moale și estompează liniile fine.

Ingrediente: unt de cacao, ulei de măsline, ulei de nucă de cocos.

Mod de preparare: Încălziți toate ingredientele la foc mic și amtestecați foarte bine. Opriți focul și după ce se răcește, puneți crema într-un mic recipient. O puteți folosi 2-3 luni.

1 Comment

1 Comment

  1. adina

    2017-09-22T21:50:55+03:00 at 2017-09-22T21:50:55+03:00

    Foarte util articolul si practic pentru cei care aleg sa isi faca singuri propria crema. Acesta nu este insa si cazul meu.. eu prefer sa imi cumpar crema din comert ca sa nu gresesc in a o “fabrica” eu.
    Acum folosesc crema de noapte de la DermaE si sunt foarte multumita si e recomand oricui pentru ca chiar isi merita toti banii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top