Connect with us

Revistateo.ro

Coşmarurile sunt extrem de benefice pentru sănătate. Iată de ce!

Stiri

Coşmarurile sunt extrem de benefice pentru sănătate. Iată de ce!

Coşmarurile te supără deseori? Iată care este partea bună!

Coşmarurile bântuie somnul multor persoane seară de seară. Dacă te numeri printre cei care visează urât foarte des, ştii cât este de stresant acest lucru. Cu toate acestea, s-a demonstrat că aceste vise neplăcute sunt chiar benefice pentru tine.

CITEŞTE ŞI: CELE MAI DES ÎNTÂLNITE 11 VISE ŞI SEMNIFICAŢIA LOR

Aşa cum arată ultimele studii, coşmarurile au scopul de a te elibera de stresul acumulat pe parcursul zilei. De aceea persoanele cu un nivel al stresului extrem de ridicat sunt cele mai au cele mai multe coşmaruri. Cercetătorii în domeniu sunt de părere că subconştientul are puterea de a transforma cele mai puternice şi ascunse temeri ale tale în vise urâte tocmai pentru a putea să te eliberezi de ele.

Totuşi, de ce suntem afectaţi de un anumit vis chiar şi după ce ne-am trezit? Amintirile sunt exemple tehnice ale evenimentelor din trecutul nostru. Mintea răspunde mult mai bine amintirilor decât anxietăţilor vagi, pe care le ţinem ascunse undeva în subconştient şi de care ne ferim constant. Aşadar, creierul este nevoit să transforme amintirile în poveşti înfricoşătoare care au menirea de a ne distanţa de aceste temeri.

Deşi poate păre dificil să îţi priveşti cele mai mari temeri, specialiştii spun că de fapt acest lucru te ajută să treci peste ele. Este singura modalitate prin care poţi depăşi tot ceea e ascunzi în subconştient. Aşadar încearcă să te detaşezi de vise şi să le priveşti ca pe un lucru normal, fie ele pozitive sau negative.

Sursa foto: divinecaroline.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top