Connect with us

Revistateo.ro

Fii Solidar

Stiri

#fiisolidar: Consiliere psihologica pentru victimele incendiului din Colectiv

Centrul IPSI: Sanogeneza. Psihoterapie, psihologie, dezvoltare personala si profesionala contact@ipsi.ro.

Specialistii nostri ofera consiliere gratuita post-trauma pentru supravietuitorii incendiului din Clubul Colectiv si pentru rudele apropiate ale acestora.

Organizam Grupuri de suport pentru supravietuitorii incendiului si rudele apropiate ale supravietuitorilor:
Marti, 03 Noiembrie, de la orele 11:00 – 13:00
Miercuri, 04 Noiembrie, de la orele 19:00 – 21:00

Contact:
Str. Radu de la Afumați nr. 50A

contact@ipsi.ro

Tel: 0731.077.075, 0731.077.076, 0771.181.005

#fiisolidar: Consiliere psihologica pentru victimele incendiului din Colectiv

Cabinet individual de psihologie Claudia Iordache
Numar de telefon: 0729 212 699

email: psihologclaudiaiordache@yahoo.com

Cabinet individual de psihologie Claudia Iordache

Ploiesti, str.1 mai , nr.3  ; Cod de înregistrare: 1PH4804

Doamna Ioana Calugaru ofera consiliere gratuita familiilor si victimelor poate fi contactata la numarul de telefon 0263 361 707

ISST TRATAMENTUL TRAUMEI/ CONSILIERE

Istt Tratamentul Traumei (0730.285.582 – psiholog Rodica Dimulescu sau e-mail la asistare@psihotrauma.ro); Psihomedeor (0742.024.642); Fundatia Estuar (la Spitalul Bagdasar – psiholog Adrian Socol – 0726.264.231); Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa (0755.046.913); Clinica de Psihologie dr. Ion Duvac (0756.116.636 sau e-mail la office@intellpsy.com), Gandeste Sanatos (0724.306.188 sau e-mail la gabriel.dinu@psihosolutii.ro).

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ/ CONSILIERE

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa isi exprima regretul si compasiunea pentru evenimentul tragic intamplat vineri noapte in Clubul Colectiv din Capitala.
In sprijinul persoanelor afectate care au supravietuit tragicului eveniment si al familiilor celor decedati, psihoterapeutii nostri pot asigura sustinerea psihologica pe parcursul a 10 sedinte gratuite de terapie.
Numarul de telefon la care puteti suna este: 07550469132

#fiisolidar: Consiliere psihologica pentru victimele incendiului din Colectiv

ANCA MAFTEI/ CONSILIERE

Ofer GRATUIT suport psihologic celor care au fost implicati. Dati va rog mai departe informatia acelora din jurul vostru care au fost acolo, sunt prieteni sau apartinatori ai celor care au fost raniti sau si-au pierdut viata in explozia de vineri seara.

Este o trauma pentru supravietuitori, pentru prieteni si pentru familii. Necesitatea de a interveni cat mai repede psihologic este atat de necesara pentru persoanele implicate.

Interventia rapida scade sansele de a dezvolta sindromul de stres post traumatic si ii poate ajuta pe cei implicati sa integreze experienta traumatica astfel incat sa nu existe consecinte grave pe plan psihic: Anca Maftei.

PSIHOSOLUȚII/ CONSILIERE

Fiecare dintre cei care au fost de fata la tragedia din clubul Colectiv este susceptibil de a dezvolta sindromul de stres posttraumatic. Intreaga echipa Gandeste Sanatos este dispusa sa-i ajute pe cei care isi doresc asistenta psihologica, in mod gratuit. Detalii despre datele noastre de contact sunt pewww.gandestesanatos.ro.http://www.psihosolutii.ro/

INSTITUTUL PENTRU STUDIUL SI TRATAMENTUL TRAUMEI/CONSILIERE

Toata echipa de psihologi a Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei este pregatita sa primeasca orice persoana aflata in nevoie de sprijin in aceste momente grele – programul de 6 sedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit de ISTT. Pentru a beneficia de acest program, cei interesati trebuie sune la numarul de telefon 0730 285 582 (psiholog Rodica Dimulescu) sau sa trimita un e-mail la asistare@psihotrauma.ro

Facem un apel catre toate institutiile medicale care ingrijesc raniti si care iau contact cu rudele si prietenii acestora sa ii indrume catre noi si sa dea mai departe aceste informatii. De asemenea, reprezentatii spitalelor pot contacta ISTT la numarul de telefon 0729 729 049 (psiholog Madalina Patra) pentru a solicita interventie psihologica in spital.

COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA/CONSILIERE

Colegiul Psihologilor din Romania – COPSI – este alaturi de noi si pune la dispozitie, belevol si gratuit, un numar de contact, pentru cei ce doresc sa acceseze consiliere psihologica si suport emotional.
Eliza Ncompet – 0733.073.454. – psiholog la Colegiul Psihologilor din Romania.
In cursul zilei de astazi, COPSI a emis un comunicat oficial, cu privire la component si mandatul echipei de interventie psihologica, formata ca urmare a evenimentelor tragice , ce au avut loc aseara, 30 octombrie 2015.

Echipa de medici si psihologi va functiona pe o perioada nedeterminata, la spitalul Bagdazar Arseni, Spitalul de Arsi , IML, Fundatia Estuar si clinica MindCare.

In curand, vom pune la dispozitia publica, un cont in care se pot strange donatii, ce vor fi folosite la ajutorarea familiilor victimelor.

Persoana de contact din partea COPSI : Gabriel Diaconu , Medic Psihiatru, Psihotraumatolog – 0726.101.707

Sursa

#fiisolidar: Servicii de transport
#FIISOLIDAR : Servicii Medicale Gratuite
#fiisolidar: SALINA VERDE ofera tratament complementar pentru cei care au fost afectati
#fiisolidar: CAZARE PENTRU RUDELE VICTIMELOR
#fiisolidar: Consiliere psihologica pentru victimele incendiului din Colectiv
#FIISOLIDAR. MEDCENTER ofera ANALIZE MEDICALE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top