Connect with us

Revistateo.ro

Confesiunile unei mame bolnave de cancer

Stiri

Confesiunile unei mame bolnave de cancer

Confesiunile unei mame bolnave de cancer. Christy O’Donnell, o avocată din Los Angeles, în vârstă de 46 de ani, citea într-o zi o serie de documente, când ceva ciudat s-a întâmplat. „La fiecare trei sau patru cuvinte ştiam literele, dar nu puteam să-mi dau seama ce cuvânt formau”, povestea aceasta revistei People.

CITEŞTE ŞI: Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a fetiței care s-a făcut mare, către tatăl ei

După o programarea la oftalmolog, i s-a spus că vederea ei este perfectă, aşa că a fost îndrumată să meargă de urgenţă la spital, pentru o serie de analize amănunţite. Şi-a luat fiica de 20 de ani şi s-a îndreptat spre spital, iar după doar câteva ore a primit cea mai cruntă veste din viaţa ei: suferea de cancer la plămâni, în faza terminală. Avea o tumoră de mărimea unei mingi de golf pe un plămân şi alte trei pe creier. În plus, o altă tumoră a fost localizată lângă ochiul stâng.

O’Donnell a ştiut încă din acel moment ce însemna asta.

„Bailey, fiica mea m-a apucat atunci de mână, iar eu i-am spus – Îmi pare atât de rau!- De fapt, ce voiam să spun era – Îmi pare rău că voi muri şi te voi lăsa fără mamă.”

Câteva zile mai târziu, doctorii i-au spus că are mai puţin de 6 luni de trăit. Cu toate că a depăşit aşteptările medicilor prin chimioterapie şi radiaţii, O’Donnell vrea să se folosească de timpul rămas şi să lupte pentru a convinge statul California să promulge legea „Death with Dignity” – „Moartea cu demnitate”, pentru a-şi lua propria viaţă în locuinţa din Valencia, California, cu fiica ei lângă ea.

„Doctorii au încercat să mă bage în toate procesele medicale. Nu este nimic din ce se putea face ce nu am încercat, aşa că nu este ca şi cum nu aş fi epuizat toate opţiunile posibile. Opinia mea este una bine documentată”, a declarat femeia. „Cred că se face o nedreptate teribilă prin faptul că nu pot alege să mor în felul în care îmi doresc şi sunt forţată să mor în chinuri groaznice şi poate chiar singură, a mai adăugat aceasta.

„Doctorii ne-au spus că moartea ei va fi una dureroasă. Nu este ceva ce îmi doresc să văd”, a declarat Bailey, fiica lui O’Donnell.

Femeia de 46 de ani a decis să lupte pentru această lege după ce doctorii i-au spus că, cel mai probabil, nu va mai trăi până la aniversarea celor 21 de ani ai fiicei sale, de pe 23 iunie, motivul principal pentru care O’Donnell voia iniţial să trăiască.

1 Comment

1 Comment

  1. Gheorghe Nicola Dan Cristian

    2015-03-07T17:38:04+02:00 at 2015-03-07T17:38:04+02:00

    Am trait doua luni langa sotie si mama .Mamele sunt luptatoare si lupta cu bune cu rele CU DEMNITATE. Nu trebue nu e nevoe de atata suferinta pentru persoana an cauza ,nici pentru familie stiind oca nu exista nici o sansa.Oare se poate face ceva??? Pentru 8 Martie sanatate mamelor zi frumoasa si urmatoarele. Pe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top