Connect with us

Revistateo.ro

Iata ce complimente poti sa ii faci femeii iubite pentru a-i demonstra cat de importanta este ea pentru tine!

Stiri

Complimentele care impresioneaza orice femeie

Orice femeie iubeste sa fie complimentata si sa i se reaminteasca de faptul ca este adorata si importanta. Am pregatit cateva complimente cu care sa ii arati femeii iubite cat de speciala este pentru tine.

Esti totul pentru mine

Orice femeie vrea sa fie cea mai importanta persoana din viata barbatului pe care il iubeste, iar faptul ca ii spui ca ea este totul pentru tine o va face foarte fericita si apreciata.

Tu esti cea care ma face sa fiu un om mai bun

Femeile isi doresc, in mod constient sau inconstient, sa faca o schimbare pozitiva in viata unui barbat. Fa-i acest compliment iubitei sau sotiei tale, iar ea va stii ca ti-a influentat existenta intr-un mod bun si va fi bucuroasa.

CITESTE SI: Zodia care URASTE FALSITATEA si complimentele siropoase. Uite cum o poti cuceri!

CITESTE SI: 3 lucruri pe care femeile LE ASCUND partenerului.

Esti foarte desteapta 

Spunandu-i acest lucru, intr-un mod sincer si romantic, o faci sa realizeze ca inseamna pentru tine mai mult decat un chip frumos si un trup atragator si iti place la ea ceva mult mai substantial decat calitatile fizice. Fiind apreciata pentru inteligenta ei, o femeie va stii cu adevarat ca iti place sa ai conversatii cu ea si se va simti mai bine din punct de vedere al stimei de sine.

Atata timp cat te am pe tine, nu conteaza unde sunt

Este unul dintre cele mai frumoase complimente pe care sa le faci unei femei. Cand ii faci aceasta marturisire, ii spui practic ca nimic nu conteaza pentru tine mai mult decat compania ei si indiferent de ce vei intampina in viitor, faptul ca o vei avea langa tine ramane cel mai important lucru.

Nu imi pot imagina viata fara tine

Cand ii faci acest compliment ii spui ca iti doresti o relatie indelungata si fericita alaturi de ea, fapt care sigur o va bucura si o va face sa se simta in siguranta alaturi de tine.

Esti perfecta exact asa cum esti tu

Este foarte important pentru o femeie sa se stie iubita si apreciata pentru ceea ce este. Daca o complimentezi in acest fel, o vei face sa se simta bine in pielea ei si va realiza ca tu vezi in ea perechea perfecta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top