Connect with us

Revistateo.ro

COD GALBEN DE VANT SI VIJELII valabil 12 ore

Stiri

COD GALBEN DE VANT SI VIJELII valabil 12 ore

Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, DSU, avertizeaza populatia in legatura cu un nou cod galben emis de ANM. Incepand cu ora 22 va intra in vigoare un cod galben de vant si vijelii, valabil 12 ore, pana maine dimineata la ora 10.

Vijeliile vor afecta mai multe regiuni din tara printre care Muntenia, Oltenia, Moldova si Transilvania. In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica va fi una accentuata in mare parte a Munteniei, dar si sudul si centrul Moldovei, dar si zona Carpatilor de Curbura si estul Carpatilor Meridionali.

VIDEO. Se asteptau sa apara un curcubeu pe cer, dupa ploaie, insa au avut parte de o surpriza

Știi cum arată un fulger, dar un tunet? Uite fotografia-SURPRIZĂ!

Vor fi averse cu descarcari electrice, iar vantul va sufla puternic. Cantitatile de apa vor depasi local 40 pana la 50 de litri pe metru patrat local, minimele fiind de 20-25 de litri.

Manifestarile vremii neplacute se vor resimti inca din cursul zilei, dar doar in vestul Transilvaniei, celelalte regiuni urmand a intra sub alerta abia seara. In sud-est continua canicula pana la ora 22 seara, cand va ploua torential.

Vineri, 12 august, vremea va fi instabila mai ales in Transilvania, Oltenia si zona Carpatilor Meridionali, iar in sud-est, desi nu va ploua ca in vest, temperaturile vor scadea la limitele normale ale acestei perioade, mai spun cei de la DSU.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top