Connect with us

Revistateo.ro

Cod galben de ploi in 11 judete

Stiri

Cod galben de ploi in 11 judete

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil pentru 11 judete. Vantul se va intensifica, iar precipitatiile vor fi insemnate cantitativ.

Atentionarea este valabila pentru intervalul 9 noiembrie, ora 14 – 10 noiembrie, ora 9. Judetele vizate sunt: Vrancea, Galati, Buzau, Prahova, Braila, Tulcea, Ilfov, Ialomita, Constanta, Giurgiu si capitala Bucuresti.

In Dobrogea, precum si in cea mai mare parte a Munteniei, dar si in sudul Moldovei, ploile vor fi abundente, iar cantitatile vor depasi local 25 de litri pe metru patrat si izolat 50 pana la 60 de litri.

In Bucuresti, temperaturile nu vor urca mai mult de 10 grade Celsius. Noaptea nu vor fi mai mult de 6 grade, sustin meterologii. In sudul Moldovei sunt asteptate valori ceva mai mari, de 12-13 grade in timpul zilei, iar maine temperaturile vor cobori pana la 7-8 grade.

In judetul Prahova, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri, va cadea lapovita maine, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade Celsius. Vremea se mai invioreaza vineri si se anunta 11 grade in Muntenia si sudul Moldovei, iar in regiunile de deal si de podis temperaturile nu vor urca mai mult de 7-8 grade.

CITESTE SI: Știi cum arată un fulger, dar un tunet? Uite fotografia-SURPRIZĂ!

Astazi ploua si in Transilvania si Banat, dar si in Oltenia si vestul Munteniei. In zonele de podis si de munte din Ardeal precipitatiile vor fi mixte si nu este exclus sa formeze lapovita. Maine va fi in general noros, iar temperaturile in aceste zone vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top