Connect with us

Revistateo.ro

Clipe grele pentru Gabriela Cristea în timpul sarcinii

Monden

Clipe grele pentru Gabriela Cristea în timpul sarcinii

Gabriela Cristea este foarte fericită. Are o fetiță care în curând va împlini un an. Ea și Tavi Clonda sunt tare fericiți împreună. Iar acea fericire a fost completată de fetița lor, Victoria, care le-a umplut viețile de bucurie. Însă nimeni nu știa prin ce a trecut prezentatoarea TV în timpul sarcinii. Din cauza trombofiliei, Gabriela Cristea a fost nevoită să își facă în fiecare seară injecții în burtă. Mai jos vei găsi declarațiile prezentatoarei TV. Iată prin ce a trecut înainte de a veni pe lume micuța Victria.

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre sarcină

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt fericiți împreună. Acum, cei doi au un copil. Dar în trecut au avut parte și de experiențe neplăcute, triste. Gabriela a pierdut o sarcină. Dar, pentru că cei doi și-au dorit foarte mult să devină părinți, au trecut împreună peste orice încercare. Spre exemplu, Gabriela Cristea a povestit că timp de nouă luni a trebuit să facă injecții în burtă pentru a putea păstra sarcina.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac schimbări la aproape un an de când au devenit părinți

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea a vorbit emoționată despre fiica ei

Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat”, a spus prezentatoarea TV în cadrul unei emisiuni, potrivit click.ro.

Așadar, înainte de a veni pe lume micuța Victoria, Gabriela Cristea a trecut și prin momente mai dificile. Dar a trecut cu bine peste orice încercare deoarece își dorea foarte mult să devină mamă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top