Connect with us

Revistateo.ro

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu sustine ca va fi foc in Romania

Stiri

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu sustine ca va fi foc in Romania

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, care a ingrozit Romania cu previziunile sale care mai de care mai interesante, a postat o noua profetie pe blogul personal despre ce se va intampla in tara noastra in perioada imediat urmatoare.

Femeia dupa care alearga presa in ultima vreme ca sa afle ce se va mai intampla cu omenirea vine cu o noua clarviziune socanta: „Romania, foc!”.

Iata ca mai este puțin si se crapa de ziua. Eu stau tot in fața monitorului si scriu MESAJELE DUHULUI SFANT. Fie ca sunt obosita, fie ca nu sunt, MESAJELE DIVINITATII trebuiesc scrise aici pentru voi toti, semenii mei. Dragii mei, în timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas, dar si vad scris dragilor, vad in fata mea intr-o lumina albastra, vad scrise cu alb si cu litere mari doar doua cuvinte. Astfel erau scrise cuvintele:

”Romania!!! Foc!”

Dupa care, dragilor, scrisul dispare, iar eu raman uluita de cele auzite si vazute. Glasul, dragii mei, avea un ton poruncitor, precum cel al comandantului care ordona soldatilor sai ca sa stea drepti. Dragii mei, oare sa intre ROMaNIA intr-un posibil RAZBOI? Si daca da, atunci impotriva cui va lupta Romania? Astept cu drag si cu interes comentariile voastre. Cu dragoste, Maria”, a scris aceasta pe blogul personal.

Nu este prima profetie socanta pe care femeia o face. In ultima vreme, clarvazatoarea s-a laudat ca a prevazut lovitura de stat din Turcia, cutremurele devastatoare din ultimele luni precum si atentatele teroriste care au zguduit Europa in acest an. Maria Ghiorghiu are si multe contestatari, care sustin ca isi actualizeaza profetiile dupa ce evenimentele au loc schimband datele postarilor pe blog inainte ca tragediile sa se produca astfel incat sa aiba credibilitate.

1 Comment

1 Comment

  1. multi vad, putini cunosc

    2016-08-30T05:14:58+03:00 at 2016-08-30T05:14:58+03:00

    Cand lumea sta pe un butoi cu pulbere, Romania e tara NATO si aliat loial al SUA din zona, si mai e si la doi pasi de o Rusie din ce in ce mai agresiva, trebuie sa te astepti si sa te pregatesti pentru razboi. Ai vrut NATO? Dumnezeu ti-a dat NATO? Daca ai fi vrut Imparatia Cerurilor, Dumnezeu ti-ar fi dat Imparatia Cerurilor! Este cumva NATO vreo organizatie caritabila care imparte bogatii la saraci? Nu, e o organizatie politico-militara care serveste niste interese zice-se de securitate! Daca NATO a intrat peste rus, e si firesc ca rusul sa reactioneze. Si a reactionat! Georgia a fost primul pas. Crimeea si Ucraina au fost pasii urmatori. A urmat Siria. Va urma negresit si Romania, ca e la un bat distanta de Crimeea. De Moldova nu mai spun ca ea e deja cucerita, a spus-o voalat si ambasadorul SUA la Chisinau. Deci, nimic surprinzator cu aceasta „previziune”, surprinsi vor fi doar orbetii care viseaza ca Rusia nu va indrazni sa atace Romania de frica scutului de la Deveselu si a miilor de militari americani stationati la baza de la Kogalniceanu. Dormi in continuare, romane, ca NATO vegheaza pentru tine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top