Connect with us

Revistateo.ro

Celine Dion este vaduva de un an de zile. Fostul sau sot. Rene Angelil, a murit pe 14 ianuarie 2016, iar la un an de la moartea sa, artista le-a impartasit fanilor un filmulet emotionant.

Stiri

Celine Dion, moment sfasietor pentru sotul sau mort: „Memoria mea intreaba de tine tot timpul”

Celine Dion este vaduva de un an de zile. Fostul sau sot. Rene Angelil, a murit pe 14 ianuarie 2016, iar la un an de la moartea sa, artista le-a impartasit fanilor un filmulet emotionant.

Celine Dion a trecut prin clipe dramatice in anul 2016, atunci cand a ramas vaduva si si-a pierdut un frate. Ea a mai aflat ca si alti membri ai familei sale sufera de cancer.

Rene Angelil a murit dupa ce a suferit ani intregi din cauza cancerului. Acesta a lasat in urma trei copii orfani, dar si pe Celine, care nu il poate uita nici acum.

In ciuda situatiei, Celine incearca sa depaseasca situatia si sa il planga in tacere pe barbatul pe care il iubeste din adolescenta.

Artista a postat doua filmulete emotionante pe pagina sa de socializare. In primul filmulet, a dezvaluit cateva momente din copilaria lui Rene si din cariera sa. De asemenea, le-a dezvaluit fanilor primele momente in care cariera sa a inceput.


In al doilea filmulet, Celine a postat imagini cu familia sa si momente fericite din aniii petrecuti impreuna.

Intr-un pat plin cu fotografii, Celine si-a amintit de Renee:

„Memoria mea te iubeste, intreaba de tine tot timpul. In special astazi. Un an mai tarziu, as vrea ca R.I.P sa insemne „intoarce-te daca este posibil. Intotdeauna a ta, Celine”.

Celine Dion si-a pierdut numeroase persoane dragi in 2016

La numai opt luni dupa ce si-a ingropat fratele si sotul, Celine Dion si-a inmormantat  si cumnatul, pe Guy Poirier, sotul lui Liette Dion, sora cantaretei. Cancerul i-a afectat complet plamanii, creierul si sistemul osos. Barbatul a murit in noaptea dintre 27 spre 28 august, iar informatia a fost prezentata in presa abia la inceputul lunii septembrie.

Vedeta a incercat sa treaca peste aceste momente ingrozitoare si sa revina pe scena intr-un hotel din Las Vegas, acolo unde vin persoane din toata lumea ca sa o vada seara de seara cantand.

Articole pe aceeasi tema:

Celine Dion, lovita de blesteme. Sora ei sufera de cancer, in stare avansata: „Abia mai cantareste 40 de kilograme”

A murit cumnatul lui Celine Dion

Celine Dion este devastata. Inca o ruda a fost diagnosticata cu cancer

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top