Connect with us

Revistateo.ro

Star

Celine Dion, dialog emoționant cu tatăl ei mort. Imaginile care fac înconjurul lumii

Tatăl cântăreței Celine Dion s-a stins din viață în urmă cu 14 ani, în 2003. Artista i-a dedicat în urmă cu 5 ani o melodie tulburătoare, în care stă de vorbă cu tăticul ei.

Videoclipul dedicat tatălui ei este unul din cele mai urmărite de pe Youtube. A strâns peste 46 de milioane de vizualizări, iar multe radiouri îl difuzează și astăzi.

Celine și-a pierdut și soțul la începutul anului 2016

René Angélil a decedat în reședința sa din Las Vegas. În comunicatul de presă scria că soțul cântăreței a murit „după o lungă și curajoasă luptă împotriva cancerului”.

„Memoria mea te iubește, întreabă de tine tot timpul. În special astăzi. Un an mai târziu, aș vrea ca R.I.P să însemne „întoarce-te dacă este posibil. Întotdeauna a ta, Celine”, a scris Celine la un an după moartea lui Rene.

Celine Dion și-a pierdut numeroase persoane dragi în 2016

La numai opt luni după ce și-a îngropat fratele și soțul, Celine Dion și-a înmormântat și cumnatul, pe Guy Poirier, soțul lui Liette Dion, sora cântăreței. Cancerul i-a afectat complet plămânii, creierul și sistemul osos. Bărbatul a murit în noaptea dintre 27 spre 28 august, iar informația a fost prezentată în presă abia la începutul lunii septembrie.

CITESTE SI: Celine Dion s-a schimbat mult in ultima vreme. Nu o vei recunoaste

CITESTE SI: Celine Dion, lovita de blesteme. Sora ei sufera de cancer, in stare avansata: „Abia mai cantareste 40 de kilograme”

Vedeta a încercat să treacă peste aceste momente îngrozitoare și să revină pe scenă într-un hotel din Las Vegas, acolo unde vin persoane din toată lumea ca să o vadă seară de seară cântând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top