Connect with us

Revistateo.ro

Noutati

Celine Dion este bolnavă. Verdictul medicilor

Problemele se țin lanț de cântăreața canadiană Celine Dion. După ce i-au murit soțul, tatăl, cumnatul și fratele și a aflat că sora ei are cancer la plămâni, artista a primit o veste neplăcută de la medici.

Celine Dion, grav bolnavă

Doctorii i-au descoperit o infecție la gât care îi afectează corzile vocale. Vedeta trebuie să fie supusă unui tratament urgent, altfel riscă să rămână fără voce.

Conform presei străine, cântăreața ar putea fi operată. Nu este singura artistă care în ultima vreme află că îi sunt afectate corzile vocale.

Vestea teribilă despre starea de sănătate a lui Celine vine la scurt timp după ce și Shakira a aflat că are o problemă serioasă la gât.

În cazul Shakirei, artista a aflat că problemele ei sunt foarte grave după ce a făcut hemoragie și a ajuns pe targă la spital.

CITEȘTE ȘI: Celine Dion, dialog emoționant cu tatăl ei mort. Imaginile care fac înconjurul lumii

Celine Dion, moment sfasietor pentru sotul sau mort: “Memoria mea intreaba de tine tot timpul”

Aceasta e o nouă lovitură pentru cântăreața Celine Dion, ca și cum nu era de ajuns toate necazurile prin care a trecut în ultima vreme, mulți spunând că ar fi blestemată.

Artista a declarat într-un interviu imediat după moartea soțului ei, Rene Angelil, că va purta doliu toată viața.

„Cred că voi purta doliu toată viața mea. Rene m-a pregătit pentru viață încă de la vârsta de doar 12 ani. Eu nu am întâlnit niciun alt bărbat.

Nu am sărutat niciun alt bărbat în viața mea. Îmi este dor de el…îmi este dor de partenerul meu de viață, îmi este dor de îmbrățișarea bărbatului meu, de sărutul lui, îmi este dor să fac dragoste cu el”, a declarat cântăreața, potrivit The Sun.

„Nimeni nu alege să fie bolnav. Întâmplarea face ca tu să te îmbolnăvești, iar tu ai opțiunea de a fi puternic sau slab. Oamenii de care ești înconjurat te vor ajuta enorm.

Mai ales dacă știi că vei muri….trebuie să te bucuri de fiecare moment (…) René nu va pieri niciodată pentru mine!”, a mai spus îndrăgita cântăreață.

1 Comment

1 Comment

  1. Teodora carunta

    2018-01-23T22:34:43+02:00 at 2018-01-23T22:34:43+02:00

    corect:”induiosator” , nu „induiosetor”
    Nu cunosc versiunea in engleza a frazei, dar traducerea :”Memoria mea intreaba de tine” nu suna bine deloc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top